Instagram
To se zove velika odluka...

Koja neočekivana promjena - Lejla Filipović je postala plavuša

Dolaskom jesenskih dana bivša Miss Hrvatske i poduzetnica Lejla Filipović odlučila se na promjenu frizure i to u vidu nove boje kose koja joj predivno pristaje. Uvijek nasmiješena ljepotica svoj novi izgled ovog je vikenda pokazala u Sarajevu

Fotografije s obiteljskog vjenčanja iz rodnog Sarajeva Lejla je proteklih dana podijelila na svom Instagram profilu, a uz obiteljsku sreću i ljepotu trenutaka iz njezinog omiljenog grada, prijatelji i pratitelji mogli su primjetiti i veliku promjenu imidža na koju se ljepotica odvažila.

Lejlu Filipović još od njezine titule za Miss Hrvatske koju je osvojila 1998. godine pamtimo kao prekrasnu brinetu, no, tijekom godina boju svoje kose često je mijenjala, pa je i u novu radnu godinu odlučila ući kao - plavuša. I dok su se mnoge poznate dame, kako svjetske, tako i domaće scene, ove sezone odlučile za popularni lob, supruga glumca i voditelja Tarika Filipovića i mama dvojice sinova svoju dužinu kose odlučila je zadržati, a uz šiške koje joj savršeno pristaju, svoju je kosu i znatno posvijetilia.

Instagram

Odjevena u zanimljivu i ženstvenu kombinaciju suknje s cvjetnim dezenom i svilenog topića, Lejla je na događanju zračila ljepotom i zadovoljstvom. Kako joj pristaje novi imidž, pogledajte u fotografijama koje je objavila na svom profilu.

#family #wedding #sarajevo

A post shared by Lejla Filipovic (@lejla.filipovic) on

Linker
23. travanj 2024 15:07