Još jedan novi hit

Ljetni nokti su sve ljepši i ljepši: Žele manikura osvojit će vas na prvi pogled

Trendovi u modi i ljepoti neprestano se mijenjaju, a osim cvjetno-mliječne manikure o kojoj smo nedavno pisali, za oko nam je zapela takozvana "žele" manikura koja je zbog svog presijavajućeg efekta savršena za ljeto.

Sjećate li se onih gumenih sandala koje smo kao djeca obično nosili na plažu i potpuno ih obožavali? "Žele manikura" malo nas podsjeća na njih, a čini se da će upravo ona pridružiti najvećim ljetnim hitovima.

Manikuristica Jane Safarian kaže kako je inspiraciju za ovu manikuru našla u presijavajućim "staklenim noktima" Parka Eunkyunga. Njezina verzija je ponešto drugačija - eksperimentiranjem s transparentnošću, visokim sjajem i "negative space" stilom, dobila je nokte savršene za ljeto i ljetne stajlinge.

"Žele nokti izgledaju gotovo poput vitraja kada kroz njih prolaze zrake sunca", objasnila je Safarian. Kako ćete napraviti ovu manikuru? Pomiješajte različite boje transparentnog laka za bazu te na nju aplicirajte komadiće presijavajuće folije ili sličnih detalja te završite sa slojem bezbojnog laka. Kako bi vam manikura bila uredna, prepustite se profesionalnim rukama.

-->Hit manikura istisnula koraljnu: Ovoga ljeta na noktima ćete poželjeti nešto sasvim drugačije

Dakako, Safarian nije jedina koja je isprobala ovu manikuru jer se na Instagramu već pojavio hashtag #jellynails s nekim odličnim primjercima ove zanimljive manikure pa smo izabrali nekoliko najljepših:

Linker
25. travanj 2024 12:55