REUTERS
Više nije brineta

Melania Trump više ne izgleda ovako: Nova boja kose kakvu na njoj još nismo vidjeli

Supruga Donalda Trumpa poznata je po dobrom stajlingu, ali jako dugo vremena nosila je istu frizuru pa je u intervjuu odlučila pokazati novi imidž i otkriti što joj najteže pada otkako je postala Prva dama SAD-a.

Prva dama Sjedinjenih Američkih Država Melania Trump (48) godinama je bila vjerna jednoj frizuri i boji kose, no nedavno je shvatila da je vrijeme za promjene.

U intervjuu za Fox News pokazala je zaista veliku promjenu - svoju smeđu kosu prošaranu plavim pramenovima obojala je potpuno u plavo, ali je progovorila o tome što joj najviše smeta kod medija. Supruga Donalda Trumpa jako je osjetljiva na ljude koji preko nje grade svoje karijere.

Youtube Screenshot

"Najteže mi padaju oportunisti koji grade karijere na račun moga imena i moje karijere. Problem je u tome što i oni pišu povijest, a u ovom slučaju ona nije istinita", rekla je Melania i pojasnila da konkretno misli na novinare, komičare i razne zabavljače.

S Donaldom Trumpom (72) u braku je već 13 godina, a nedavno je izjavila kako smatra da je ona ta osoba koju trenutno mediji najviše zlostavljaju u svijetu. Umjesto da se fokusiraju na stvari koje su važne i koje ona i njezin suprug rade, kaže kako neprestano o njima šire tračeve što joj jako smeta.

Linker
20. travanj 2024 10:50