Osim glazbenih hitova, Rita Ora ima i dobre marketinške poslove
 WireImage
vatreno za ljeto

Neočekivana boja kose oduševljava celebrity ljepotice, ovako je treba njegovati

Najzahtjevnija boja za održavanje ujedno je vrlo privlačna i jako zabavna, idealna za žene koje se vole poigravati svojim izgledom.

U kratkom roku dvije su poznate plavuše odlučile zamijeniti svoje anđeoske uvojke crvenom bojom pa se počelo šuškati da će upravo ta boja postati veliki hit ljeta.

Upečatljiva crvena boja privlači poglede i poziva na zabavu, a uz malo osunčanog tena, idealan je izbor za ljetne mjesece, kao stvorene za eksperimentiranje s modnim i beauty trendovima.

Svoju 'vatrenu kosu' u javnosti je prva predstavila Rita Ora koja se u neočekivanom izdanju pojavila na koncertima u Albaniji i Italiji.

BGUK_1252366 - Tirana, UNITED KINGDOM  - British singer Rita Ora performs live on stage in Tirana, Albania.

Pictured: Rita Ora

BACKGRID UK 4 JUNE 2018, Image: 373786721, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Xposurephotos
Profimedia, Xposurephotos

Nakon koncerta u Veroni, Rita je boravak u Italiji iskoristila za uživanje u kupanju i sunčanju, a fanove je iz dana u dan oduševljavala novim fotografijama na društvenim mrežama.

27-godišnja pjevačica odabrala je narančasto-crvenu nijansu, s vidljivim tamnim izrastom koji preferira i kad nosi prepoznatljivu platinastu boju.

Rita Ora releases a photo on Instagram with the following caption:
Profimedia, SIPA USA

U nešto glamuroznijem crvenom izdanju ovih je dana osvanula i Taylor Swift, i to u najavi za novi spot "Babe".

U spotu za pjesmu koju je snimila u suradnji sa Sugarlandom, inspiriranom pedesetim godinama prošlog stoljeća, Taylor glumi zavodnicu zanosne crvene kose koja joj odlično pristaje.

Screenshot YouTube

Crvena kosa 28-godišnje Taylor u spotu je isfrizirana u glamurozne valove, a još nije poznato je li riječ o njezinoj kosi ili periki.

Screenshot YouTube

Želite li i vi isprobati ovaj vrući trend, imajte na umu da crvena kosa zahtjeva nešto više brige i da ćete češće morati odlaziti frizeru.

Donosimo deset ultimativnih pravila za održavanje crvene kose:

1. Crvena kosa se najbrže ispire pa nemojte pretjerivati s količinom šampona, a između pranja koristite suhi šampon kako bi frizuri 'produljili vijek'.

2. Crvena boja, ispod koje ćete vjerojatno morati izblajhati kosu, isušuje pa ne zaboravite na dobar regenerator. Kako trebate izbjegavati prečesta pranja, nabavite regenerator u spreju, koji se ne ispire.

3. Nabavite zgodne šešire i marame za plažu jer je poželjno izbjegavati pretjerano izlaganje kose suncu.

4. Bilo bi dobro da izbjegavate i vodu iz bazena, ili da je barem isperete odmah nakon kupanja.

5. Prirodni proizvodi poput kokosova ulja vratit će vlagu kosu i dopustiti joj da ponovno zablista.

6. Kako bi osigurali dodatan sjaj, na samom kraju pranja, kosu isperite hladnom vodom.

7. Redovito šišajte vrhove kod frizera, kako bi izbjegli neuredan izgled.

8. Koristite proizvode namijenjene crvenoj kosi.

9. Između odlaska frizeru, vidljiv izrast prikrijte sprejom za korijen kose u crvenoj boji, koji možete kupiti u svakoj boljoj drogeriji.

10. Smanjite temperaturu na uvijaču, pegli za kosu i sušilu za kosu kako bi zaštitili kosu od oštećenja.

Linker
19. travanj 2024 05:28