Zaboravite pegle!

Novi trend: Svi strahuju od ove frizure, a njoj pristaje savršeno

Voditeljica glazbene emisija 'Top.HR' Mirna Savić objavila je fotografiju frizure koja nije za svakoga, no na njoj je hit!

Studentica novinarstva i kći jednog od najpopularnijih glazbenika s ovih prostora prostora Massima Savića, Mirna, uživa u ulozi voditeljica emisije 'Top.HR' na RTL 2 gdje joj nedjeljom u goste stižu najpoznatiji autori domaće glazbene scene. Mirna gledatelje informira o listi najslušanijih domaćih singlova, a nedavno joj se kao urednica pridružila i Riječanka Ana Radišić zbog koje svakodnevno profesionalno raste.

Instagram/privatni album
Frizura Mirne Savić totalni je hit

'Napokon se mogu pohvaliti svojom dragom urednicom Anom Radišić koja mi se svakog petka ukazuje u desnom uhu iz režije, kao Gospa koja te vodi na pravi put. Prelijepa kako god okreneš!', napisala je Mirna koja na fotografiji ima vrlo trendi frizuru.

Sitne kovrče nekada je nosio bivši gradonačelnik Splita Željko Kerum, a takvu frizuru često ima Solange Knowles.

Ouzounova/Splash News
Solange Knowles na New York Fashion Weeku


Stručnjaci za kosu kažu da se u 2018. neobuzdana kosa više ne kroti, nego savjetuju da se radije primimo uređaja za volumen i živahnost, a Mirna ih je rado poslušala.

Svestrana 25-godišnjakinja je u kratkom vremenu opravdala povjerenje onih koji su je odabrali kao voditeljicu, a prepoznatljiva je u javnosti kao autorica duhovitog Instagram profila 'Mirnine babuške'.

Instagram/privatni album
Neodoljiva i razigrana frizure Mirne Savić

Linker
23. travanj 2024 16:48