WireImage
vraćaju se trendovi

O, ne! Omiljena frizura Jennifer Aniston koju smo svi nosili 90-ih opet je hit!

Kako u modnom, tako i u beauty svijetu, devedesete godine prava su inspiracija pa se trendovi iz tih godina vraćaju u istom ili malo drugačijem obliku. Jedan stil frizure obilježio je desetljeće, a najpoznatiji je kao frizura koju je nosila kultna Rachel u 'Prijateljima'.

Dizajneri i trendseterice crpe inspiraciju iz ovog desetljeća pa nam se svako malo neki trendovi za koje smo mislili da su ostali u prošlosti ipak vrate.

Neko vrijeme su tako u prvi plan došli chokeri koji se nisu dugo zadržali na sceni, a posljednji trend kojem se predviđa popularnost tiče se frizure. Riječ je o onoj koju je popularizirala Jennifer Aniston u i danas omiljenoj seriji 'Prijatelji'. Slip haljine, hlače ravnog kroja i visokog struka i karirani uzorak su modni komadi koji karakteriziraju njezin stil iz tih godina. S obzirom na to da nam i danas služi kao modna inspiracija, bilo je pitanje vremena kada ćemo od nje 'posuditi' i stil frizure.

PICTURE PERFECT (1997) - JENNIFER ANISTON., Image: 137048374, License: Rights-managed, Restrictions: Editorial Use only, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Album
Profimedia, Album

Nema službeni naziv, no svima je poznato - visoki rep ili punđa i dva tanka pramena kose koji nemarno padaju uz lice stil su frizure koji se, sudeći po društvenim mrežama, opet vraća.

Jennifer Aniston nije bila jedina koja je voljela ovakav stil - uz nju ovu frizuru nosile su poznate glumice poput Reese Witherspoon, Jennifer Love Hewitt, pjevačice Gwen Stefani i brojne druge koje bi uz ovakav stil dobile zaigrani, no s druge strane zavodljivi izgled.

BGUK_1459058 - ** RIGHTS: WORLDWIDE EXCEPT IN FRANCE, UNITED KINGDOM ** Birkenhead, UNITED KINGDOM  - Prince Harry and Meghan Markle visit the Hive, Wirral Youth Zone in Birkenhead, Merseyside, UK.

Pictured: Prince Harry, Duke of Sussex, Meghan Markle, Duchess of Sussex



*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 408174912, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid UK
Profimedia, Backgrid UK

Današnje trendseterice dale su nešto drugačije lice ovom stilu frizure. Nose ga uz glomazne kopče za kosu ili uz velike gumice. Da ovakva frizura može imati i elegantan look pokazuje vojvotkinja od Sussexa. Meghan Markle često bira niske punđe za frizuru, a ponekad ih voli ukrasiti nemarnim pramenom koji joj pada uz lice i zaokružuje ga.

Linker
18. travanj 2024 13:29