Biljana Blivajs / Hanza media
veljača-prevrtača

Osim Tare Thaller, još jedna domaća glumica je drastično promijenila izgled

U mjesecu ljubavi dvije su domaće dame odlučile promijeniti izgled, a komplimenti koje dobivaju samo su potvrda je promjena uvijek dobra.

Taru Thaller mnogi pamte po pobjedi koju je s mentorom Dinom Jelusićem ostvarila u showu "Zvijezde pjevaju", a nakon sjajnih nastupa prošle godine, upisala je i sarajevsku Akademiju dramskih umjetnosti gdje su prepoznali njezin talent.

10.04.2019.
Dino Jelusic i Tara Thaler.
Foto: Livio Andrijic
Livio Andrijić

Poznata Zagrepčanka nedavno se na Instagramu pohvalila novom frizurom. Riječ je malo dužem bobu, a odlučila je postati i brineta. Popularna dužina kose do ramena jedan je od rijetkih lookova koji mogu dobro pristajati svim tipovima lica, a osobito se preporučuje onima s tankim vlasima jer će im kosa djelovati mnogo gušće. Dakle, ako vam treba promjena, idealna je ova kratka, a ujedno sofisticirana frizura, vrlo jednostavna za održavanje. Život u Sarajevu, Tari je donio i preokrete u ljubavnom životu. Naime, tamo je upoznala novu ljubav.

I još jedna poznata plavuša je odlučila napraviti zaokret. Tako je Nela Kocsis, kazališna, televizijska i filmska glumica, također objavila da više nije plavuša. Zbog toga već danima prima komplimente.

Poznata Osječanka u nekoliko intervjua je naglasila da ne pazi na prehranu i da jede sve što voli. "Jedna sam od rijetkih sretnica koja više nema masno tkivo ni celulit", rekla je Nela.

instagram

Linker
11. travanj 2024 19:56