Getty Images
PINTEREST JAVLJA

Pretraživanje poraslo za 1000 posto: Svoju plavu kosu Lady Gaga zamijenila bojom koja će biti pravi hit u 2019.

Pjevačica o kojoj se posljednjih tjedana priča, ali ne zbog pjevanja, već zbog glume, oprostit će se od ove, za nju vrlo uspješne godine, s novom bojom kose koja će biti pravi hit u 2019.

Lady Gaga nikada nije bila rob trendova, ali nekima niti ona ne može odoljeti. Tjedan dana prije nego će početi njezino gostovanje u Las Vegasu s koncertima pod nazivom "Enigma", pjevačica se odlučila na promjenu. Zvijezda filma "A Star Is Born" svoju je platinasto plavu kosu osvježila s ljubičastom nijansom. Lady Gaga dobro zna da će pastelno i dalje biti poželjno, a u novoj godini posebnu će pozornost dobivati ljubičasta.

Barem tako tvrdi Pinterest, najveći kolaž ideja i najbolji izvor inspiracije, koji je objavio 100 top trendova za 2019., a među njima je i ljubičasta kosa za koju je pretraživanje poraslo za nevjerojatnih 1077 posto. I dok su ove godine mnogi birali pastelno ružičastu, na kosu će se u 2019. smjestiti ljubičasta koju Lady Gaga bez problema nosi.

Nedavno je otkriveno da će 32-godišnja pjevačica dobiti svoj set nastupa u Las Vegasu koji će dobro naplatiti, a mnogi smatraju kako bi pjevačica mogla dobiti priznanje i za svoju ulogu u filmu "A Star Is Born" te joj predviđaju i nominaciju za najprestižniju nagradu u svijetu filma - Oscar.

Linker
23. travanj 2024 17:43