Goran Perešin
poput djevojčice

Severina nas je još jednom iznenadila frizurom: Ova joj stoji najbolje do sad

Dosta vremena domaća pjevačica njegovala je duge kestenjaste uvojke, no ove se godine odlučila na drastičnu promjenu i kosu skratila na kratku dužinu. Nakon bob frizure, sada je pokazala novu, sitnu promjenu koja uvelike utječe na izgled.

Kratku bob frizuru Severina (47) je pokazala dok je prije nekoliko tjedana boravila u New Yorku gdje se družila sa zvijezdama hit serije 'Igra prijestolja'. Nakon prepoznatljive duge kose, pjevačica nije odoljela najpopularnijoj frizuri sezone pa je kao i mnoge dame s domaće i strane scene odabrala bob frizuru.

Obožavatelji su tada s oduševljenjem komentirali da ju je novi rez pomladio, a slične su reakcije i na posljednju fotografiju koju je na Instagramu Severina objavila. Kratki bob još je malo skratila i odrezala šiške, na koji se potez mnoge ne žele odlučiti zbog straha da im neće pristajati obliku lica. Kratka frizura i rijetke i paperjaste šiške bile su dobra beauty promjena za pjevačicu kojoj ova frizura odlično pristaje. Primijetili su to i njezini obožavatelji i komentirali da s ovakvim stilom frizure izgleda poput djevojčice.

"Predivna...kao curica s ovakvom frizurom", "Friz je ludilo", neki su od pozitivnih komentara na selfie koji je ubrzo skupio preko 20 tisuća lajkova.

Kratke šiške kakve nosi Severina mogu biti odlična ideja za promjenu looka i osvježenje izgleda. Dok guste šiške pomalo zatvaraju lice i neće pristajati svakome, ovakav stil s mekanim vrhovima uokvirit će lice i dati mu mladenački izgled.

Uz novu frizuru, Severina se poigrala i s make-upom pa su uz ružičasti ruž na usnama pažnju odnijele i njezine naglašene oči. Uz klasičnu pravilnu crtu izvučenu crnim tušem koji je zadužen za mačkasti pogled, pjevačica je look upotpunila bijelim eyelinerom i tankom crtom na donjem kapku koja je uokvirila cjelokupni izgled koji uz frizuru i šminku podsjeća na Kleopatrin.

Linker
08. travanj 2024 15:35