Daniele Venturelli/WireImage
Pokrenule novi trend?

Svi plaču za frizerima, jedino one bojaju kosu kao lude: Slavne dame isfurale su nijansu koja ne stoji svima

Kristen Stewart i Dua lipa, čini se, pokrenule su novi trend - bojanje kose u boju koju rijetko vidimo na glavama slavnih dama, ali i običnih ljudi - narančastu.

U ovo izazovno vrijeme kada smo gotovo dva mjeseca bili prepušteni sami sebi, barem što se tiče uređivanja kose, jedva smo dočekali da se otvore frizerski saloni. Ipak, glumica Kristen Stewart i pjevačica Dua Lipa odvažile su se napraviti veliku promjenu pa su obojile kosu u vrckavu narančastu koja se rijetko viđa.

Posljednjih godina popularne su bile sive, plave i ljubičaste nijanse pa je došla Billie Eilish i obojila kosu u zeleno. No, čini se da će ova godina biti u pravoj ljetnoj boji koja osvježava svaki look, iako je neki uopće ne vole, vjerojatno zato što im je preintenzivna.

Kristen je plave pramenove obojila u pravu "mrkva" narančastu boju, a fotografiju kao dokaz podijelio je njezin frizer CJ Romero na Instagramu.

"Tko je rekao da ne možete biti slatki u karanteni?", upitao je Romero, dodavši da je uz Kristen obnovio boju i glumici Emmi Roberts.

S druge strane, Dua Lipa nije samo promijenila i boju, već i frizuru. Pjevačica albanskih korijena odlučila je skratiti kosu na "lonac", sličnu frizuru koju je prije nekoliko mjeseci isfurala i glumica Charlize Theron. Dua Lipa pohvalila se novim imidžem na Instagramu u videu u kojem daje poljupce svom dečku Anwaru Hadidu, sa simpatičnom porukom "orangina quarantina".

Ipak, njezina nijansa narančaste nije toliko žarka kao kod Kristen, ali opet je upečatljiva i djeluje mladenački.Ako ste i vi željni promjene i želite iz ove karantene izaći s nečim novim, odvažite se upravo na narančastu boju kose. Ipak, zapamtite da se ovakve nijanse brzo ispiru i treba ih često obnavljati.

Čitajte i:

Slavne muškarce izolacija je natjerala na drastičnu promjenu: Neke od njih jedva prepoznajemo

Poznata frizerka uskače u pomoć: Njezin video podučit će vas muškom šišanju u trenu

Unesite svježinu u look 'za po doma': Obožavat ćete ove dvije jednostavne i brze frizure za svaki tip kose

Upute profesionalaca: Kako da sami odrežete šiške i ne upropastite si frizuru

Dok se ne otvore frizerski saloni na ovih pet lukavih načina možemo sakriti izrast i sijede vlasi

Linker
20. travanj 2024 03:45