NAGLASITE VOLUMEN

Tri frizure za buntovnice: Kratka kosa je šik

Kratka kosa je 'in' - zanimljiva je, buntovna i vrlo lako se transformira, a svoje posebno mjesto ima u svakoj kolekciji Dessange.

Kratka kosa se nosi mekano zaglađena za nježniji izgled ili se, pak, jednostavno prstima oblikuje za look inspiriran punkom. Volumen kose je naglašen, a stilizira se u jednu stranu kako bi se "omekšao" buntovni efekt.

Za glamurozan izgled kratke kose Dessange je pronašao inspiraciju u osamdesetima, kada su u trendu bile muške "zalizane" frizure. Večernja frizura izgleda mokre kose jako je šik i jednostavna, a odaje dojam sofisticiranosti.

Osim što je praktična, kratka kosa izgleda vrlo ženstveno, sofisticirano i to sve zahvaljujući modernim tehnikama šišanja, bojenja i nanošenja pramenova. Osobito kod kratke kose, boja je u prvom planu, zbog čega Dessange predlaže posebnu tehniku posvjetljivanja. Techno balayage je kao stvoren za kratku kosu - koristi se kist ili samo ruka, kosa se odvaja u šire pramenove i tapira prateći liniju šišanja. Naravno, s kratkom kosom ne možete izbjeći proizvode za styling: neka se u vašoj kozmetičkoj torbici nađu gel koji je idealan za tanku kosu, vosak za sjaj kod deblje i suhe kose te pasta za zaglađivanje koja daje mat izgled.

Code pjena za volumen (144 kn)

Glossy sculpting vosak (133 kn)

Code Satin Sculpting gel (130 kn)

Gel Structurant Modelant (106 kn)

Linker
06. travanj 2024 13:24