Instagram
Ah, ti prohtjevi!

Trudnička želja domaće glumice je ispunjena - i svima se sviđa!

Zadovoljna i prezadovoljna što joj je, baš na način kako je to zamislila, ispunjena još jedna trudnička želja, Marijana Mikulić pohvalila se javno...

Uspješna domaća glumica Marijana Mikulić (36) i njezin suprug Josip Mikulić (39), profesor i pročelnik katedre za turizam na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, čekaju treće dijete. Termin porođaja se sasvim približio, a najnestrpljiviji su sinovi para, devetogodišnji Ivan i petogodišnji Andrija.

Marijana trudnoću podnosi odlično i iako je morala mirovati, nije bila zatvorena u četiri zida te je osobito bila aktivna na društvenim mrežama. Upravo se pohvalila da joj je ispunjen još jedan prohtjev. 'Trudničke želje', napisala je na svom Instagramu i otkrila što je poželjela - opet novu frizuru! Pokazala je da se opet ošišala na kraći bob, s izbrijanim zvijezdama na zatiljku. Komentari su - pozitivni!

Instagram

Instagram

Ova rođena Mostarka niz je godina bila poznata kao dugokosa brineta, a u trećoj je trudnoći kosu najprije skratila i obojila u plavo, a zatim i u 'silver blonde', da bi naposljetku nosila kratki plavi bob sa zvijezdama...

Vesela trudnica je u 22. mjesecu trudnoće u razgovoru za Gloria.hr je ispričala da je već tada sve bilo poprilično spremno za dolazak prinove. 'Andrija je navijao za seku, a Ivan za brata, ali se obojica sada vesele i odbrojavaju dane do dolaska brata. Robice imam kao u priči tako da sigurno neću pretjerivati s kupovinom, ali svakako ćemo kupiti neke sitnice posebno za njega. Kolica smo naručili u Magic baby i njih ćemo preuzeti prije ljeta, kao i BeSafe autosjedalicu. Budući da već sada moram mirovati, ne želim čekati ljeto i godišnje odmore već planiram sve unaprijed imati spremno', otkrila nam je tada.

Instagram

Tomislav Krišto / CROPIX

Linker
19. travanj 2024 18:52