Pexels
Ako vam treba promjena

Vraća nam se crvena boja kose, a ove četiri predivne nijanse bit će totalni hit

Jedan od simbola jeseni svakako je crvena boja. Ove će godine posebno popularne biti crvene nijanse pa je sada pravo vrijeme osvježiti boju ili napraviti potpunu promjenu kako biste spremno ušli u novo godišnje doba.

Osim na noktima, usnama pa i kapcima, crvena će boja u nadolazećoj sezoni dominirati i na kosi. Iako se od svih boja najbrže ispire, s njome možete eksperimentirati na razne načine. Bilo da vam je potrebno tek suptilno osvježenje postojeće boje ili potpuna promjena, crvena boja bit će idealan odabir. Evo koje će se nijanse najviše nositi.

Blond jagoda

Ova nijansa s razlogom ima "blond" u nazivu jer će je plavuše najlakše postići. Ako vam je dosadila vaša plava kosa i želite nešto novo, dodajte joj malo suptilnog crvenog odsjaja koji će se savršeno uklopiti u nadolazeći jesenski đir.

Poput zalaska sunca

Crvenkasto-smeđa boja nešto je tamnija od klasične "ginger" nijanse i s više narančastih tonova. Konačni rezultat ovisit će o vašoj prirodnoj boji kose. Prirodnim crvenokosim ženama dovoljan je tek dašak ovakve nijanse da bi osvježile boju, baš kao i svatko tko ima crveni pigment u kosi. U slučaju da imate tamniju kosu, a ne želite je uništiti s previše blajha, crvenkasto-smeđa koja podsjeća na predivan zalazak sunca definitivno je za vas.

Crveni baršun

Skloni ste eksperimentiranju? Onda je za vas stvorena nijansa crvenog baršuna. Iako nije najprirodnija, može izgledati predivno i sjajno ako se dobro izvede. Dakako, sve ovisi o tome koliko vaša kosa zadržava crveni pigment i hoće li vam trebati izbjeljivanje ili ne. Neki frizeri tvrde da tamnije nijanse crvene dulje traju od svjetlijih. Kako biste je očuvali, kosu perite s mlakom vodom i ne koristite agresivne šampone.

Zahrđala bakrena

Iako naziv nije najprivlačniji, boja koju opisuje vrlo je zanimljiva. Radi se o bakrenoj nijansi s više smeđih tonova koja će odgovarati svima koji žele bakreni odsjaj, ali i zadržati smeđu boju kose.

Linker
18. travanj 2024 23:26