Trend s Pinteresta

Za efektnu punđu ne treba puno: 'Banana bun' postat će vaša nova omiljena frizura

  • 01.02.2019. u 12:16

  • Autor:
    • Lea Ladišić

WEST HOLLYWOOD, CA - JANUARY 11: Olivia Culpo attends the Marie Claire's Image Makers Awards 2018 on January 11, 2018 in West Hollywood, California. (Photo by Rich Fury/Getty Images)
Getty Images
Za one dane kad ne stignete (ili vam se neda) oprati kosu postoji jednostavno rješenje - 'banana punđa' nova je frizura koja je osvojila društvene mreže.

Na Pinterestu je sve popularnija frizura pod nazivom banana bun, a takvo ime je dobila zbog zakrivljenog oblika koji podjeća na bananu. Ova ležerna frizura ostavlja dojam kao da se niste potrudili oko nje i savršena je 'messy' frizura. Veže se slično kao i francuska punđa, osim što se donji dio uvije tako da izgleda zakrivljeno i pada niže od uobičajenog oblika punđe.

 

Zapravo je jako jednostavna za napraviti, no na Youtubeu se nalaze i tutoriali koji u kojima je objašnjeno kako postići savršenu banana punđu. Gumica za kosu i par ukosnica su dovoljni za ovu ležernu frizuru.

 

Upotpuniti je možete i trakicama ili ukosnicom kako biste dobili elegantniji izgled. Tako stilizirana funkcionira i kao frizura za svečane prigode.