Danijela Martinović
 Mario Poje
#bez filtera

Danijela Martinović pred kamerama isprobala krvnu plazmu: 'Tretman je čudo, kreme nemaju toliku moć'

Glazbenica Danijela Martinović serijalom videa u suradnji s portalom Gloria.hr predstavit će nam sebe #BEZFILTERA! Po prvi puta pred kamerama je odlučila napraviti tretman krvne plazme i otkriti nam rezultate

„Nama ženama zaista treba samo malo ženskih stvarčica da nam dan postane ljepši a jedna od tih ženskih stvarčica je kozmetika te nepresušna tema o tome kako na dobar, prirodan način održavati tijelo u dobroj formi te kožu lica da bude njegovana i svježa. Naravno da me zanima što točno radi Jennifer Lopez da izgleda tako dobro i zašto Meryl Streep stari predivno. Kvaka je, između ostaloga, u dobrom odabiru tretmana jer, ruku na srce, kremice nemaju toliku moć.

Već dugi niz godina o mom licu se brine specijalistica dermatovenerologije Jelena Jakić ali kad kažem brine onda to mislim u pravom smislu te riječi - radi odabir i raspored tretmana, odabire koje ću kreme koristiti u različitim godišnjim dobima. Svijetle sam, a samim time i jako osjetljive puti pa je velika stvar preuzeti na sebe tako zahtjevnu odgovornost. Ali Jelena je s mojom kožom zaista napravila čuda.

Jedan od mojih najdražih tretmana je PRP tretman, terapija pomlađivanja matičnim stanicama koja je poznata i kao tretman pomlađivanja vlastitom krvlju. Minimalno je invazivan, a alergijske reakcije su isključene budući da se koristi vlastita krv, odnosno koristimo koncentrirane trombocite u vlastitoj plazmi. Ovaj koncentrat nakon unošenja u kožu uz pomoć faktora rasta izaziva prirodnu reakciju regeneriranja kože, pospješuje normalne procese liječenja, regeneracije i oporavka tkiva, smanjuje bore i poboljšava tonus lica, pospješuje čak i rast kose.

Danijela Martinović

Upravo zbog svih čuda koje radi ovaj čudotvoran tretman odlučila sam ga podijeliti s vama i to korak po korak da vidite #bezfiltera, odnosno, bez ikakvog uljepšavanja kako izgleda priprema, cijeli tretman te kako koža izgleda nakon tretmana kroz vrijeme. Još jedna prednost PRP tretmana je ta da se može primjenjivati na licu, vratu, dekolteu pa čak i na vlasištu. Tretmani su malo bolni i to ne zbog uboda već zbog peckanja plazme u trenutku kada uđe pod kožu.

To zaista nije problem pretrpjeti jer su rezultati fenomenalni; riješila sam se hiperpigmentacije i popucalih kapilara da dekolteu, ten mi se ujednačio i postao dvije, tri nijanse svjetliji, nestale su i borice oko očiju, zategnuo se vrat, a cijela koža mi je postala mekša.

Cijeli proces promjena koje su se događale kod mene snimala sam tako da možete pratiti jesu li i koliko vidljive promjene na mojoj koži kroz vrijeme. Do sada sam napravila tri tretmana lica i vlasišta te dva tretmana vrata i dekoltea. Tri tretmana su minimalna a nakon toga doktorica određuje u kakvom je stanju koža, ovisno o problematici, te određuje u dogovoru s vama kojim tempom se nastavlja s tretmanima.

Osim PRP tretmana vidjet ćete kako sam skočila iz aviona i suočila se svojim najvećim strahom, kako treniram s Martinom, kako učim tehnike pjevanja s Baldom…. i stvarno pečem palačinke na tri tave ….i još mnogo, mnogo toga.

Naglašavam vrlo bitnu stvar - sve što je snimljeno nije unaprijed režirano niti pripremljeno. Sve je snimljeno onako kako je bilo u tom trenutku i ništa, baš ništa nije ponavljano korigirano, niti uljepšano.

ISTINITO JE — zato sam i nazvala svoju kolumnu #bez filtera.

Radujem se novoj avanturi

Vaša Danijela

Linker
05. ožujak 2024 22:20