FOREO uređaj za čišćenje i masažu lica
UPOZORENJE

Jeste li znali koliko je skidanje šminke pod tušem opasno za vaše lice?

Razvoj tehnologije olakšava nam svakodnevicu na brojnim poljima, od posla do privatnih obaveza, ali i kod iznimno bitnog segmenta – njegovanja kože.

Bakini savjeti o parenju iznad čaja kamilice kako bismo otvorili pore i očistili lice već su odavno zastarjeli, a moderno doba priziva i moderne tretmane zbog kojih ne morate ići u posjet dermatologu. Dapače, u oazi vlastite kupaonice možete svoju kožu dovesti u nevjerojatno zdravo i blistavo stanje.

Tajna zdrave, njegovane i lijepe kože prvenstveno se krije u njezinom čišćenju, a jedna od najčešćih pogrešaka koje žene rade jest čišćenje lica pod tušem. Takav način je sve samo ne dobar, a dolaskom hladnijih dana svima nam voda iz tuša postaje sve toplija, a mnoge žene preskaču različite beauty rutine i pokušavaju ih strpati u jednu kako bi vrijeme provedeno u kupaonici trajalo što kraće.

Pametna njega lica

Čišćenje i pranje lica pod tušem zvuči kao odličan trik za brzo i detaljno skidanje šminke s lica te uštedu vremena, što ne znači da je ovakav prečac dobar za samu kožu. Ali, zašto lice ne smijemo prati pod tušem?

Vruća voda s lica uklanja prirodne masnoće i skida zaštitni sloj koji nam je prijeko potreban da bi koža ostala elastična i glatka. Nadalje, toplina isušuje kožu koja je u hladnijim danima ionako izmučena, dehidrirana i suha pa joj dodatno uklanjanje vlage nikako ne koristi. Tuširanje lica vrućom vodom podjednako je štetno za sve tipove kože jer će suhu još više izmučiti, osjetljivoj pojačati crvenilo, a masnoj raširiti pore.

FOREO LUNA 3 i SERUM SERUM SERUM

U idealnom slučaju lice bi se trebalo umivati i prati hladnom vodom koja sužava pore, licu daje sjaj i pomaže pri održavanju mladenačkog izgleda, no ako ste zimogrozni, i mlaka voda poslužit će svrsi. Uz današnje moderne tehnologije, taj korak vam može olakšati i LUNA 3, proizvod iz sada već kultne FOREO linije.

FOREO LUNA 3

U samo jednoj minuti, ovaj električni uređaj za čišćenje lica uklanja nakupljene nečistoće, masnoću i mrtve kožne stanice, a idealan je za jutarnju i večernju rutinu. Možete ga koristiti za čišćenje lica uz 16 različitih intenziteta pulsacija, ali i za masažu lica koja će dodatno potaknuti cirkulaciju te smanjiti pojavu bora. Ukoliko niste sigurni kako ispravno koristiti LUNU 3 za masažu, u pomoć dolazi aplikacija "FOREO FOR YOU" koja će vas voditi korak po korak, a rezultat je učvršćena koža te blistav ten.

FOREO For You mobilna aplikacija

LUNA 3 je, baš kao i svi FOREO proizvodi, izrađena od vrhunskog silikona što olakšava upotrebu, ali i čišćenje aparata, a primamljiv dizajn osvaja na prvi pogled. Vodootporna je i s lakoćom vam omogućava čišćenje i masažu lica, ali i nanošenje SERUMA kao finalnog koraka u njezi. Uz to što je idealan partner za njegu kože, LUNA 3 je odličan poklon ispod bora, a u Picture perfect setu uz LUNU 3 dobivate i FOREO SERUM SERUM SERUM.

FOREO Picture perfect set

Stoga, počastite sebe i svoju kožu, ali i svojih najbližih poklonom s kojim će koža biti zahvalna, prekrasna i zdrava! Sve najbolje!

Linker
17. travanj 2024 06:01