Imperativi ljepote

Korejski trendovi osvajaju žene diljem svijeta. Otkrijte kako sačuvati mladost i ljepotu bez puno šminke

Dok neke žene još uvijek imaju potrebu upijati posljednje rujanske zrake sunca ne bi li zadržale preplanuli ten čim duže, druge kreću u borbu s onim što im je sunce učinilo od lica. Suha koža, poneka bora ili pak manja pigmentacijska promjena izazvana prekomjernim izlaganjem suncu, nekima su velika noćna mora. Posjeti dermatolozima svakako su preporučljivi, no i preparativna kozmetika dala je svoj doprinos u borbi s nedostacima.

Ujednačena put s malo šminke san je svake žene. Kako bi im se on i ostvario kozmetički divovi svakodnevno na tržište izbacuju preparate koji pripomažu u tom planu. I dok se češće susrećemo s instant rješenjima za prikrivanje nepravilnosti na tenu, azijski kozmetički stručnjaci okreću se sprječavanju njihovog nastanka.

Naime, poznato je kako žene u Koreji već od mladenačkih dana itekako vode računa o njezi svoje kože. Kako bi ju čim duže zadržale čistom, blijedom i mladom rutina im se bazira na magičnom trojstvu- eksfolijacija, hidratacija i zaštita od sunca. Taj se trend proširio svijetom pod nazivom K-beauty.

Jedan od predvodnika K-beauty filozofije je i TonyMoly. Riječ je o brendu koji osim svojim neodoljivim pakiranjima, žene osvaja i rezultatima. Proizvodi, poput Panda's Dream Rose Hyaluronic kreme za lice, obogaćeni su hijaluronskom kiselinom, ekstraktom ruže i ružinom vodicom koji intenzivno hrane kožu i čine je glatkom i mladolikom. Zbog svog antioksidativnog djelovanja ružina vodica izvrsna je za tretiranje kože sklone aknama, crvenilima ili manjim dermatitisima. Osim toga jako je dobar izvor vlage za sve tipove kože.

Press Photo
TonyMoly Panda's dream Rose Hyalurinic, dnevna krema, 199,90 kn, Muller

Kako bi dodatno pojačao hidrataciju jako suhih dijelova brend TonyMoly ružinu vodicu spojili su s jojobinim uljem. Tako je Panda's Dream Rose Oil stik postao univerzalni preparat za cijelo tijelo. Dovoljno je samo malo ga utapkati na suhi dio kože te tako potaknuti brzinsku regeneraciju.

Press Photo
TonyMoly Panda's dream Rose Oil hidratizirajući stik, 119,90kn, Muller

Mala panda u stiku osvojila je tržište i prije pojave Rose Oil kolekcije. Apsolutni „must have“ među influencerima postao je Panda's Dream So Cool stick za područje oko. Riječ je o preparatu koji na jednostavan i brz način uklanja znakove umora i tamne kolutove, kao i tamnije mrljice na ostatku lica.

Press Photo
TonyMoly Panda's Dream So Cool stik za područje oko očiju, 89,90 kn, Muller

Preslatke pande iz TonyMoly kolekcije Rose Oil, kao i So Cool stigle su i na hrvatsko tržište, a kako djeluju otkrije već ove jeseni u Muller parfumerijama.

Linker
25. travanj 2024 08:33