Getty
Ljepota u fokusu

Magneti, turbo faktori i seksi crvenilo: Ovo su beauty proizvodi koje ćemo obožavati nadolazeće jeseni

Besprijekorna koža i odvažni make up - tako bi ukratko mogli opisati hitove za kojima će žene žudjeti u nadolazećim mjesecima.

Neki su se ponovno vratili na scenu, neki tek izašli u prodaju, a neke se budno iščekuje diljem svijeta...

Ako vas zanimaju trendovi i beauty proizvodi o kojima se priča u svijetu beauty blogerica i make-up znalaca, zavirite u naš pregled poželjnih proizvoda za njegu kože i šminkanje lica koji će postaviti trendove za nadolazeću sezonu i naći se na brojnim listama želja za Božić.

SPF proizvodi dižu se na novu razinu

Svi znamo da je za održavanje besprijekorne kože krema za lice sa zaštitnim faktorom neophodna te da ju bez preskakanja trebamo nanositi svako jutro, čak i u zimskim mjesecima. Ipak, beauty stručnjaci kažu da sam faktor više nije dovoljan te da ćemo uskoro obožavati pametne 'kreme sa zaštitu', koje uz visok faktor sadrže i teksture koje će hraniti kožu, ujedno je matirati te vizualno prikrivati proširene pore. Jedan od takvih proizvoda već se našao u kozmetičkim torbicama mnogih znalaca, a riječ je o mineralnom primeru 'Supergoop 100% Mineral Smooth & Poreless Matte Screen SPF 40', koji se nanosi prije pudera.

Press foto

Seksi šminka u crvenim tonovima

Zaboravite na crni i smeđi smokey eyes look i prigrlite neočekivane nijanse sjenila u svim mogućim nijansama ružičaste i crvene boje. Čak je i nova paleta Naked branda Urban Decay posvećena tonovima koje izgledaju odvažno i seksi te ističu oči na neočekivan način. Crveno sjenilo najbolje je nositi uz savršen ten (nemojte zaboraviti na puder i korektor), bijelo sjenilo u kutevima kapaka, crni tuš te usne u nude nijansama. Tamnoputim ženama odlično ste pristajati žarke nijanse crvene boje, dok bi se dame blijede puti trebale odlučiti za hladne nijanse kako bi izbjegle 'bolestan izgled'. Samo najspretnije šminkerice mogu se odvažiti na kombinaciju s tamnocrvenim ružem na usnama!

Instagram

Hidratacija u gel izdanju

Uz čišćenje i zaštitu od sunca, hidratacija je neizbježan dio njege kože, bez obzira na njezino stanje, starost i tip. Gel teksture do sada su bile rezervirane za masnu i mješovitu kožu, a sada su znanstvenici otkrili način da kroz gel u kožu unesu još više hidratacije. Kažu da će "Dramatically Different Hydrating Jelly" kuće Clinique zamijeniti poznati dosadašnji proizvod te kuće u žutoj nijansi.

Press foto

Retro proizvodi protiv prištića

Popularni indie brend "Glossier", rezerviran za kul djevojke izbacio je svoj prvi tretman za prištiće, u obliku flomastera s kuglicom iz koje izlazi tekućina. U modu se vraćaju olovke i flasteri protiv prištića, baš poput onih kojima su se prištići pokušavali zaliječiti u zadnji čas prije izlaska u devedesetima.

Press foto

L'Oréal Paris x Isabel Marant

Slavna dizajnerica Isabel Marant udružila se s brendom L'Oreal i stvorila seksi make up kolekciju koja će se u prodaji naći 19. rujna 2018. godine. Kažu da kolekcija ima sve što je potrebno za postizanje pariškog chica - od mat ruža u savršenoj teksturi, preko maskare koja može poslužiti i kao gel za obrve do iluminatora za savršenu kožu. Svaki proizvod na ambalaži nosi i važnu poruku koja će vlasnice ove make up kolekcije svaki dan podsjećati da se nasmiju i zadive svijet.

Press foto

Eliksir za sjaj

Dugo iščekivani kozmetički proizvod, u kojem se spajaju dekorativna i preparativna kozmetika napokon je izašao. Riječ je o serumu 'Skin Love Glow Elixir' brenda Becca koji ujedno djeluje kao primer te priprema kožu za šminku, hidratizira, potiče sjaj, a usto je hrani antioksidansima i ekstraktom meda te štiti od zagađenja i štetnih utjecaja okoline. Zvuči odlično, zar ne?

Press foto

Još sjajnija sjajila

Nakon dugogodišnje vladavine mat ruževa, prošle su se godine na scenu vratila već zaboravljena sjajila, koja će ove jeseni biti još blještavija, zahvaljujući novim teksturama. Odlično izgledaju uz wet look na kapcima ili metalik sjenila, a mogu se slojevito nanositi na ruževe ili gole usne. Jedna od najpoželjnijih linija sjajila stiže iz MAC-ove kolekcije Supreme Beam, gdje se kriju holografske boje Grand Illusion Glossy tekućih ruževa, za kojima su trendi šminkerice već poludjele.

Press foto

Retro kristali za masažu i oblikovanje lica

Na beauty sceni i dalje su hit retro masažeri od kristala koji potiču cirkulaciju, podižu tonuslica i pomažu kozmetičkim proizvodima da se bolje upiju. Najpopularniji su zeleni masažer od žada s dvije glave (Jade Facial Roller) i Gua Sha masažer od ružičastog kvarca, za čije je korištenje potrebno malo više prakse.

Press foto

Crvena mirisna klasika

"U krevet odlazim sa samo nekoliko kapljica Chanela No 5", govorila je slavna Marilyn Monroe, a taj je mirisni klasik do dan danas ostao tiha patnja mnogih žena. Kozmetička kuća Chanel za blagdansku sezonu 2018. priredila je zanimljivo iznenađenje za fanove kultnog parfema koji 'miriši na čistoću'. Po prvi puta u povijesti 'Petica' će izaći na police parfumerija u crvenoj bočici!

Press foto

Turbomaske za lice s magnetima

Klasične maske i otkačeni proizvodi kineske proizvodne i dalje će biti u trendu, no ovisnice o beauty novitetima neće moći odoljeti nabrijanim inovacijama. Nakon što je FOREO postigao veliki uspjeh s UFO maskom koja radi na principu zagrijavanja i hlađenja, maske koje dolaze u paru s gadgetima postale su pravi hit, a svojih su pet minuta ponovno doživjele i maske s magnetima koje su se po prvi puta u prodaji našle prije nekoliko godina. 'Magnetske maske' pri nanošenju izgledaju poput obične maske od blata, a pune su antioksidansa i ljekovitih sastojaka. Od drugih se razlikuju zbog skidanja koje se izvodi uz pomoć lopatice s magnetom koja izvlači svu nečistoću s lica. Set za tretman magnetskom maskom brenda E.l.f. jedan je od najpopularnijih, a može se kupiti za samo 24 dolara.

Press foto

Linker
16. travanj 2024 18:52