URBAN DECAY
Aduti za plažu

Make-up s kojim se može plesati u vrelim noćima i skočiti u more

Na visokim temperaturama u potrazi smo za najizdržljivijim make-upom: nova generacija šminke sadrži UV filtre i fiksatore, a ovo je izbor preparata s kojima se može plesati u vrelim noćima i skočiti u more - bez straha od neurednih mrlja na koži

LICE

Lagane i matirajuće formule pudera i korektora izdržljive su na visokim temperaturama, postojane u kontaktu s vodom, pružaju zaštitu od UV zraka te hidratiziraju.

Silky Bronze Sun kompaktni puder, SPF 30 405 kn SENSAI

Studio Skin 24H korektor 216 kn SMASHBOX

OČI

Na godišnjem odmoru zaboravite na diskreciju, barem što se tiče make-upa. Sunčani dani i porast seratonina u krvi potiču na odabir sjenila vibrantnih nijansi: narančasta i plava osvježuju pogled, a njihove postojane i intenzivno pigmentirane teksture otporne su na znoj, vodu i suze (od smijeha).

Born to Run paleta sjenila 418 kn URBAN DECAY

Kremasti eyeliner s četkicom za nanošenje 48,90 kn E . L . F. COSMETICS

Diorshow On Stage tuš za oči 269 kn DIOR

Tattoo Brow gel za obrve 95,90 kn MAYBELLINE

USNE

Najpostojanije su mat teksture, no dobar su izbor i sjajila i balzami kakvi su bili popularni početkom milenija - i koji su sada još sofisticiraniji. ‘Ojačani’ su, naime, UV filtrima te obogaćeni uljima i voćnim vodicama, pigmenti se zadržavaju na usnama i nakon zarona u more, a njihov sjaj u kombinaciji s mokrom kožom i kosom naprosto je neodoljiv.

Ink Lip Stain ruž s efektom sjajila 158 kn DIEGO DALLA PALMA

Volupte Liquid Colour balzam za usne 267 kn YSL

Mat ruž za usne 155 kn PRETTY VULGAR

Linker
19. travanj 2024 10:34