Getty Images
gloria in

Make-up trikovi holivudskih zvijezda: Šminka za crveni tepih

Na dodjeli 74. Zlatnih globusa svjetske glumice najavile su trendove za slijedeću sezonu u kojoj će decentni make-up biti glavni adut blistavog izgleda: donosimo četiri prijedloga kako kopirati beauty lookove dostojne crvenog tepiha.

Klasika u crvenom

Baš kao i britanska glumica Lilly Collins (27) i američka oskarovka Brie Larson za crveni tepih bira klasiku: porculanski ten, crveni ruž i maskara za njih su dobitna kombinacija.

Getty Images
Brie Larson

Poput pupoljka

I uz minimalno šminke moguće je zablistati - ružičaste nijanse rumenila i ruža licu daju svježinu. Za ovakav se make-up odlučila i američka glumica Emma Stone (28), dobitnica Zlatnog globusa za najbolju glumicu u filmu "La La Land".

Getty Images

Getty Images

Nježno, a snažno

Plave oči dodatno do izražaja dolaze ako ih se uokviri sivosrebrnim nijansama, a uz porculanski ten s ostalom šminkom ne treba pretjerivati - za takakv se make-up odlučila glumica Jessica Chastain (39).

Getty Images

Ton na ton

Uz maslinastu put i oči boje čokolade najbolje pristaju zemljane nijanse sjenila s dodatkom svjetlucavih čestica u zlatnoj i bakrenoj boji. Kako to najbolje izvesti znaju glumica Sofia Vergara (44) i manekenka Emily Ratajkowski (25).

Getty Images
Emiliy Ratajkowski

Linker
16. travanj 2024 18:48