Obožavat ćete je

MakeUp Eraser - zašto svi odjednom koriste ovu magičnu rukavicu za skidanje šminke

  • 27.03.2019. u 13:40

  • Autor:
    • Ida Tomašković

Makeup Eraser
Rukavica koja kompletan make-up skida kao od šale prisutna je već nekoliko godina na svjetskom tržištu, a sada je dostupna i kod nas. Obožavaju je mnoge blogerice, vizažistice i ostale zaljubljenice u make-up jer im je uvelike olakšala skidanje šminke. Što ovu rukavicu čini tako posebnom?

Dolazite kući, umorni ste i zlo vam je od svake pomisli da vas čeka neizostavna večernja rutina - skidanje šminke. Poznato? Da, koliko god ona nekada bila gnjavaža, uklanjanje šminke je preduvjet lijepe kože. Iako žene u ovu svrhu koriste proizvode poput mokrih maramica, pjena, gelova ili micelarne vodice, mnoge od njih su čistilice zamijenile magičnom rukavicom zvanom MakeUp Eraser.

Iako djeluje kao obična rukavica za pranje, ona to nikako nije. Naime, radi se o antibakterijskoj tkanini koja ne sadrži nikakva kemijska sredstva te se njome čak i najtvrdokornija šminka uklanja u samo par poteza. Ono što ju razlikuje od običnih rukavica su posebna vlakna koja stoje uspravno, što im omogućuje skidanje svih vrsta prljavštine s lica, bilo to ulje, ostaci šminke ili mrtve stanice kože.

Još jedna njezina prednost jest što je potpuno sigurna za svaki tip kože, ne iritira, ne izaziva crvenilo te je vrlo meka i lagana. Savršena je za putovanja jer ne zauzima puno mjesta i zamjenjuje barem tri proizvoda. Inače, MakeUp Eraser brend lansiran je još 2013. godine u SAD-u, a vrlo se brzo proširio i na ostatak svijeta te je odnedavno dostupan i u Hrvatskoj.

Makeup Eraser

Kako se koristi i održava?

Prije prvog korištenja rukavicu je potrebno oprati u perilici, a za uklanjanje šminke koristi se samo uz pomoć vode. Dakle, namočite lice i rukavicom uklonite šminku. Ništa lakše! Nakon što se cijela zaprlja, ponovno je operite u perilici i spremna je za daljnje korištenje.

S obzirom na to da se može koristiti do 1000 puta, trajat će vam sigurno 3-4 godine. Zamislite koliko biste u to vrijeme uštedjeli novca na različite čistilice.

Makeup Eraser maramica dolazi u raznim bojama, ali se kod nas na web shopu Wow Junkie može nabaviti samo u jednoj boji po cijeni od 159 kuna. Isprobajte je, možda vas oduševi!