Instagram
celebrity look

Mami uzdahe! Znamo kako kopirati Severinin zavodljiv make up look

Pjevačica je uvijek besprijekorno našminkana. Uz malo truda, i vi možete ponoviti look koji je objavila na svom Instagram profilu, a koji ostavlja bez daha.

S kasnim danima ljeta, polako se vraćamo u radno stanje uma, a godišnji odmor i preplanula put polako postaju samo dalek san.

Srećom, uz pomoć šminke moguće je 'lažirati' zavodljiv, brončani izgled, a pjevačica Severina zna tajnu savršenog make up looka koji odlično funkcionira od jutra do mraka.

Pjevačica poznata po brojnim hitovima, na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj joj je lice u prvom planu, s naglaskom na besprijekoran make up koji je lako kopirati.

Što vam je potrebno za postizanje ovakvog make up looka?

Prirodan, lagano osunčan ten

Kasni dani ljeta još uvijek ne zahtijevaju teške pudere. Ten ujednačite BB kremom ili laganim puderom koji nema mat efekt, a tek ako je potrebno, T-zonu matirajte transparentnim puderom u prahu ili kamenu.

MAC

Širokom četkom nanesite bronzer koji bi trebao biti najviše 4 nijanse tamniji od vašeg tena, za apsolutno prirodan dojam, a zatim highligterom naglasite jagodice i povucite crtu duž nosa.

Obrve su okvir lica

Bilo da obrve uređujete sjenilom ili olovkom, posvetite im najviše pažnje kako bi izgledale puno i zdravo, ali prije svega prirodno.

Glossier

Oči zavodnice

Očne kapke matirajte tankim slojem korektora ili sjenilom u bež boji, trepavice uvijte i premažite maskarom, te dodajte mačkastu crtu crnim tušem, baš poput Severine. Mali trik - neka crta 'lebdi' malo iznad vanjskog ruba kapka, kako bi se postigao chic izgled zanosnih Francuskinja.

Lancome

Usne mekane poput baršuna

Za usne a la Severina, idealan je ruž u svijetlosmeđoj ili nude nijansi, baš poput onih koje obožava pjevačica Jennifer Lopez. Vidljivo iscrtavanje usana je out, premaz kremastim ružem biti će dovoljan za kreairanje izgleda superzvijezde.

Charlotte Tilbury

Čitajte i:

Heidi Klum otkrila tajne savršenog tena: Lice čisti neočekivanim proizvodom iz drogerije

Svi žele 'staklenu put': Futuristički proizvodi poput prozirnog pudera nova su realnost

Slavne dame iz 'Prijatelja' inspiracija su za novu kolekciju popularnog make-up brenda

Linker
19. travanj 2024 16:35