Harold Lancer
beauty novitet

Maska za lice koju ćete skinuti pomoću – magneta

Maske za lice postale su must have za njegu kože, a ponuda različitih preparata, zahvaljujući kojima će koža biti bolja, zdravija i “sretnija”, često nas ostavlja u nedoumici – koja maska će biti najbolja i najbrže pokazati rezultate?

Čini se da je, prema beauty blogericama, to posljednja inovacija dermatologa Harolda Lancera, čijim se rukama prepuštaju brojne zvijezde poput Kim Kardashian West, Victorije Beckham i Renee Zellweger, a koji je sada predstavio Younger Revealing Mask Intense.

Iako na prvi pogled izgleda poput svake druge maske, mnogo je više od toga. Sadrži retinoičnu kiselinu, koja ubrzava obnavljanje stanica i produkciju kolagena, te mineralni prah bogat željezom, zahvaljujući kojem se maska skida pomoću – magneta. Dermatolog Harold Lancer napokon nas je oslobodio najgoreg dijela tretiranja lica maskama – njihovog skidanja. Maska dolazi s magnetskim “čarobnim” štapićem pomoću kojeg se skida, jednostavnim kruženjem iznad lica.

Za novu, inovativnu masku treba izdvojiti 250 dolara, ali brojne beauty blogerice preporučuju masku jer je koža nakon nje blistava te smanjuje podbulost. Bit će dostupna na lancerskincare.com od 1. listopada.

Linker
20. travanj 2024 00:03