Nigdje bez njih

Micelarne pjenice olakšavaju nam život, ako ih volite, imamo novosti

Micelarne vodice olakšavaju nam život jer njima možemo u trenu skinuti sav make-up i nakupljenu prljavštinu s lica nakon napornog dana, no nekada nam se baš i ne da stajati pred ogledalom s blazinicama u rukama. Ako biste voljeli uštedjeti tih pet minuta i sve obaviti pod tušem, možete i to uz micelarnu pjenu - "2u1" proizvod koji je savršen i za putovanja.

Otkako su došle na tržište, micelarne vodice postale su redovit stanovnik naše kozmetičke torbice. Čišćenje lica bez njih više nema smisla jer niti jedna čistilica toliko brzo, efikasno i nježno ne uklanja make-up i nečistoće poput ovih vodica.

Iako kemičari kažu da su micelarne vodice obični sapun, samo u drukčijem obliku, oprostit ćemo im tu činjenicu zbog toga što blazinicama ne moramo trljati kožu kako bismo uklonili, primjerice, tvrdokornu maskaru jer ona "ide dolje" bez puno muke.

No, nošenje blazinica i micelarne na putovanja može predstavljati gnjavažu pa je praktično imati alternativu. Micelarni mousseovi odnosno pjenice također uklanjaju make-up, nečistoće i suvišan sebum, no uz njih ne morate koristiti blazinice već ih možete koristiti pod tušem. Drugim riječima, pjenice su "2u1 proizvod" jer zamjenjuju micelarne vodice, ali i čistilice poput pjena i gelova.

Na tržištu ih nema puno, ali uspjeli smo pronaći neke koje će vam ubrzati vašu večernju i jutarnju rutinu.

Nuxe micelarna pjena, 123,15 kuna

Afrodita micelarna pjena, 34,39 kuna

Dior Prestige micelarna pjena, 585 kuna

Medik8 micelarna pjena, 66 kuna

HD Gentle Cleansing micelarna pjena, 314 kuna

Linker
19. travanj 2024 22:52