Profimedia, Mega Agency
Znamo gdje ih nabaviti

Michelle Obama obožava ovih pet kozmetičkih proizvoda koji neće opustošiti vaš novčanik

Slavne dame mogu si priuštiti što god požele pa ne moraju paziti koliko će uložiti u neki kozmetički proizvod, no mnoge od njih najviše vole drogerijske proizvode pristupačnih cijena jer su obično jednako dobri kao i oni skuplji. Jedna od njih je i Michelle Obama koja u svakom trenutku izgleda odlično, a osim genima, dobar izgled duguje i nekim provjereno dobrim beauty proizvodima.

Kad god se pojavi u javnosti, Michelle Obama izgleda kao da je sišla s modne piste. Supruga bivšeg američkog predsjednika Baracka Obame već nebrojeno nas je puta osvojila svojim besprijekornim tenom pa smo se pitali kako ga održava toliko svježim i mladolikim.

NEW YORK, NEW YORK - DECEMBER 19:  Former first lady Michelle Obama discusses her book
Getty Images

Iako si Michelle može priuštiti i one najskuplje kozmetičke preparate, zanimljivo je što najviše obožava one koji ni vama neće opustošiti novčanik. Njezin vizažist Carl Ray i facijalistica Jennifer Brodeur otkrili su koje to preparativne i dekorativne proizvode bivša prva dama Amerike koristi na svakodnevnoj bazi.

Prvi korak u njezi kože

Cetaphil
Cetaphil Gentle Skin Cleanser, Dermstore, 100,80 kuna

Njega kože počinje s temeljitim čišćenjem, što zna i Michelle pa u tu svrhu koristi blagu čistilicu brenda Cetaphil koja smiruje kožu dok je čisti. Cetaphil je i inače poznat po vrlo učinkovitim, a blagim proizvodima za njegu kože pa ga mogu koristiti i djeca. Ovaj sindet potpuno uklanja svu prljavštinu te ne izaziva ikakve iritacije.

Bogata hidratacija je "must"

Kiehl's
Kiehl's Ultra Facial Cream 185 kuna

Jedan od omiljenih Michellinih proizvoda za njegu lica je Kiehl'sova Ultra Facial krema. Na tržište je došla ranih sedamdesetih te je od tada jedna od omiljenih krema žena diljem svijeta zbog svoje sposobnosti upijanja vlage iz zraka kada se nanese na kožu te zbog toga bogato hidratizira i njeguje. Namijenjena je svim tipovima kože, a može se nabaviti i kod nas.

Sjaj na usnama

Glossier
Glossier lip gloss, 88 kuna

U nedavnom pojavljivanju u javnosti, Michelle je nosila novo sjajilo brenda Glossier koji se sve više primiče beauty tronu. Usnama uz suptilnu boju daje predivan sjaj te je savršen samostalno na usnama ili preko nekog zanimljivog ruža.

Highlighter kao najbolji prijatelj

Cult Beauty
Becca Shimmering Skin Perfector highlighter, 132,80 kuna

Becca Shimmering Skin Perfector jedan je od kultnih klasika među highlighterima, a Michelle ga obožava zbog njegove nježne, kremaste i prozračne teksture i divnog sjaja koji ostavlja na jagodicama. Još jedna pozitivna stvar kod njega je što se bez problema može nadograditi ako volite jači sjajni efekt.

Nigdje bez korektora

Cult Beauty
NARS Radiant Creamy Concealer 199,20 kuna

U misiji postizanja odmornog izgleda, Michelle pomaže koji drugi korektor nego popularni NARS-ov Radiant Creamy Concealer koji j već godinama jedan od najprodavanijih korektora na svijetu. Uz nevjerojatnu pokrivnu moć, NARS korektor se lako razmazuje, ne uvlači se u borice i fine linije te je vrlo lagan na koži.

Linker
19. travanj 2024 20:39