Getty Images for Sephora
KORAK PO KORAK

Miranda Kerr otkrila čime se našminkala za svoje vjenčanje

Njezina vjenčanica bila je inspirirana njezinom omiljenom glumicom i monegaškom princezom Grace Kelly, ali i make-up Mirande Kerr bio je dostojan princeze. Bivša Viktorijina anđelica otkrila je sve tajne blistavog izgleda na dan vjenčanja i olakšala brige budućim mladenkama.

Novi detalji stalno pristižu o vjenčanju australske manekenke Mirande Kerr koja se 27. svibnja udala za osnivača Snapchata Evana Spiegela. Njezina bajkovita, starim Hollywoodom inspirirana vjenčanica zaokupila je pozornost svih budućih mladenki. Za elegantnu kreaciju bila je zadužena Maria Grazia Chiuri, kreativna direktorica kuće Dior, dok je kosu ukrasila krunom od perli s potpisom Stephena Jonesa. Osim što je blistala u satenskoj vjenčanici ukrašenoj motivima đurđica, Kerr je oduševila i jednostavnim make-upom za koji je otkrila sve tajne.

Objavu dijeli Miranda (@mirandakerr)

Za mali "facelifting" koristila je maglicu za lice u kombinaciji s NuFace uređajem te nakon toga nanijela ulje Kora Organics Noni Glow koje koristi ujutro i navečer jer obiluje antioksidansima. Njega je pomiješala s malo hidratantne kreme te nakon toga nanijela prozračan puder Suqqu. Podočnjake je prikrila korektorom RMS, a jagodice istaknula najdražim rumenilom – La Praire Rose Glow koje nanosi i na kapke jer "istakne njezine oči". Obrve je dovela u red pomoću Glossier Boy Brow, s kojim je, kako kaže, opsjednuta. Na oči je dodala i malo sjenila Tom Ford te nakon toga naglasila trepavice maskarom Lancome Doll Eyes.

Usne je za ruž pripremila balzamom Doir Lip Glow koji pojačava njihovu prirodnu boju, definirala ih je olovkom za usne Laura Mercier te na kraju nanijela ruž Charlotte Tilbury, nijansu "Walk of Shame".

Objavu dijeli Miranda (@mirandakerr)

Linker
19. travanj 2024 21:43