Video vodič

Mladenačka koža može biti problematična: Pogledajte kako je pravilno pripremiti za lagani dnevni make-up za povratak u školske klupe

  • 19.09.2019. u 17:03

  • Autor:
    • Sponzorirani članak

Čak i ako imate kožu sklonu aknama i miteserima, to nužno ne znači da je morate prekriti s nekoliko slojeva pudera kako se nepravilnosti ne bi vidjele. U video vodiču pokazat ćemo vam kako i s laganim make-upom možete postići jednaki efekt, ako ne i bolji, te se s puno samopouzdanja vratiti u školske klupe.

S ulaskom u pubertet, mladenačka koža kod nekih osoba postaje vrlo osjetljiva i na njoj se pojavljuju akne, miteseri i ostali upalni procesi koje se nekada nije lako riješiti, pa ni u kasnijim godinama.

Dnevna rutina uključuje temeljito čišćenje, toniziranje i hidratiziranje, a ta tri koraka su važan preduvjet za dobar make-up. Problematična koža ne trpi previše slojeva šminke jer se time može postići kontra efekt i izazvati još više upalnih procesa. U mini video vodiču BIPA Backstage Beauty Cornera pogledajte kako se našminkati za povratak u školske klupe bez da kožu opteretite tonom pudera i korektora.

 

Tagovi