Instagram
slatka kao trešnja

Najpopularnija paleta sjenila na svijetu dobila je dostojnu zamjenu, a ove će boje diktirati nove trendove

Velika tuga zavladala je srcima šminkerica diljem svijeta kad je Urban Decay najavio da namjerava obustaviti proizvodnju palete koju je do danas prodao u više od 30 milijuna primjeraka, no slavni je brend fanove odlučio umiriti novim proizvodom s neočekivanim bojama.

Teško je pronaći ženu koju zanima svijet kozmetike i šminke, a koja nije čula za legendarne palete sjenila Urban Decay.

Press foto
Paleta 'Naked' koja se prestaje proizvoditi

Palete Naked i Naked II godinama bi sa svakog prodajnog mjesta nestajala u trenu, a otkako je urban Decay najavio da ukida proizvodnju palete Naked, fanovi ne mogu dočekati izlazak nove palete, s uzbudljivim bojama koje brend već neko vrijeme najavljuje na društvenim mrežama.

Instagram

Riječ je o zaista impresivnoj paleti pod nazivom Naked Cherry, u kojoj se nalazi 12 sjenila u svjetlucavim i mat teksturama. Nijanse se protežu od bijele preko boje breskve, brončane, ružičaste i crvene pa sve do tamne smeđe, idealne za naglašavanje kuteva očiju.

A post shared by Trendmood SA (@trendmoodsa) on

Ova paleta mogla bi napraviti pravu revoluciju među trendovima i nakon obožavanog smeđeg smokey eye looka, u modu donijeti smokey eye u crvenim nijansama, koje, vjerovali ili ne, predivno ističu oči svih boja.

Još se ne zna kada će ova 'trešnjica' izaći u prodaju, no poznato je da u trgovine neće stići sama.

Pratit će ju kompletna make up kolekcija u kojoj se nalaze olovke za oči, bronzer, tekuće rumenilo i ruževi!

Instagram

Instagram

Instagram

Instagram

Linker
20. travanj 2024 06:30