Profimedia, ImageSource
puderast poljubac

Napokon stigao ruž koji smo čekali: Ima mat teksturu, ali pruža osjećaj balzama!

Ovaj ruž zvuči kao san svake make-up ovisnice: uz superpopularnu, ali izazovnu strukturu, osjećaj udobnosti pojačan je na 100 posto.

Premda su slavni vizažisti još prije nekoliko sezona najavili veliki povratak sjajila, mnoge žene još nisu spremne odreći se čari mat ruževa.

Tekstura koju je u modu vratila Kylie Jenner u potpunosti ističe boju, a usne naizgled čini punijima i pravilnijima. Naravno, još je jedan veliki plus što mat ruževi na fotografijama izgledaju tako zavodljivo jer sasvim jasno definiraju obris usana i ne reflektiraju svjetlost.

Ipak, pripadnice 'mat vojske' svjesne su najvećeg problema takvih ruževa - suhog osjećaja koji gotovo neizbježno stvaraju i guljenja u komadiće koji se skupljaju u kutevima usana.

Toj 'beauty nedaći' napokon je doskočio brand MAC koji je na tržište izbacio ono što smo godinama čekali - ruž koji daje mat izgled, a istovremeno pruža ugodan osjećaj poput balzama za usne.

Proizvod koji zvuči gotovo nevjerojatno slavni kozmetički brend najavio je prije nekoliko tjedana te podigao prašinu među šminkericama diljem svijeta.

Kako doznajemo, ruževi iz kolekcije “Powder Kiss" napokon su stigli na prodajna mjesta, a u Hrvatskoj će se od 11. listopada moći kupiti po cijeni od 159 kuna.

Boje su nazvane zabavnim imenima poput "Shocking Revelation", "Sweet, No Sugar" i "Best Of Me", a među 16 nijansi nalazi se prava rapsodija ruževa u zavodljivim tonovima jeseni i u sočnim bojama šumskog voća.

Press foto

Linker
23. travanj 2024 12:18