Arimed
Moderna sirena

Odvažite se i isprobajte atraktivan ljetni make-up za svečane prigode

"Osim što pristaju svim tonovima kože i bojama očiju, metalik sjenila vizualno oči čine većima i otvaraju pogled,a lice djeluje odmorno i svježe. Kombinirajte ih uz prozračan ten, malo bronzera,  uredne obrve i jednostavno sjajilo za usne kako bi pozornost u potpunosti bila usmjerena na oči",  poručuju edukatori Arimed Učilišta.

Metalik sjenila ne moraju biti rezervirana samo za doček Nove godine. Ako se spremate na ljetnu zabavu, glazbeni festival ili na neko uzbudljivo vjenčanje, isprobajte srebrno sjenilo za oči koje će istaknuti preplanuli ten i privući pažnju na vaše lice.

Stručnjaci iz Učilišta Arimed pripremili su za čitateljice portala Gloria.hr video tutorijal s metaliziranim sjenilom u najsnažnijoj izvedbi, no u svakodnevnom životu možete isprobati i proizvod s manje sjaja. Važna napomena: srebrna sjenila jednako dobro pristaju ženama s plavim, zelenim i smeđim očima!

Arimed

Sjenila s metalik odsjajem idealan su odabir za ljetne mjesece kada želite imati originalan i upečatljiv makeup koji će izvrsno pristajati uz brončani ten, a istovremeno ne želite potrošiti previše vremena na uljepšavanje. Metalizirana sjenila dolaze u širokom spektru boja pa se ovisno o preferencijama i outfitu možete poigrati čak i s nekoliko nijansi. Karakterizira ih intenzivna pigmentacija i besprijekoran sjaj, stoga ih nanosimo u samo nekoliko jednostavnih poteza:

1. Nanesite bazu za sjenilo ili korektor na kapke kako biste osigurali trajnost metalik efekta na očima.

2. Nanesite sjenilo klasičnim plosnatim kistom za nanos, a ukoliko želite dramatičniji efekt namočite kist s malo vode ili ga pošpricajte fiksatorom u spreju.

Donosimo vam inspiracijski tutorijal za ovaj odvažan, efektan makeup trend s kojim zasigurno nećete proći nezamijećeno.

Linker
20. travanj 2024 14:21