Profimedia, Eyevine
izvadila ga na wimbledonu

Omiljeni proizvod Kate Middleton od 145 kuna možemo nabaviti i kod nas

Ako ste se uvijek pitali što vojvotkinje ili pak Kraljica Elizabeta II nose u svojim malim torbicama, mi znamo odgovor. Naime, torbice im ne služe samo kao ukras, za davanje tajnih signala osoblju ili kao "štit" kada se ne žele rukovati, već skrivaju i omiljene kozmetičke proizvode. Kate Middleton ne odvaja se od sjajila za usne koje je već godinama omiljeno među ženama diljem svijeta, a sa sobom ga nosi i na Wimbledon.

Kate Middleton (37) nikamo ne ide bez male clutch torbice koja ne služi samo kao modni dodatak, već skriva i praktičnu svrhu. Iako bismo možda pomislili da pripadnica kraljevske obitelji nema potrebu sa sobom nositi išta, mala torbica joj dobro dođe za razne sitnice poput maramica, šminke ili ogledalca. Na Wimbledonu je sve osvojila predivnom bijelom haljinom brenda Suzannah, no detalj koji je mnogima promaknuo jest sjajilo od 145 kuna koje možemo nabaviti i kod nas.

LONDON, ENGLAND - JULY 02: Catherine, Duchess of Cambridge attends day two of the Wimbledon Tennis Championships at All England Lawn Tennis and Croquet Club on July 02, 2019 in London, England. (Photo by Karwai Tang/Getty Images)
Getty Images

Riječ je o Clarinsovom Instant Light Natural Lip Perfector sjajilu koje je već godinama jedno od omiljenih kozmetičkih proizvoda za usne mnogih žena i to ne bez razloga. Naime, ovo sjajilo odlično izgleda kada se nanese samo ili povrh ruža te zbog svojih reflektirajućih čestica daje efekt punijih usana. Osim toga, u sastavu ima vitamine A i E koji hrane vaše usne i čuvaju ih od isušivanja.

Douglas
Clarins Lip Perfector, 145 kuna

Da stvar bude bolja, nije ljepljivo, nježnog je i primamljivog okusa i mirisa te dolazi u mekanoj tubi sa zlatnim poklopcem te zbog svega toga djeluje elegantno i stane u svaku torbicu. Sudeći prema recenzijama na Makeup Alley platformi, ovo sjajilo ima visoku 4.4 ocjenu te ostaje jedno od boljih sjajila na tržištu.

Kod nas se može nabaviti u mnogim drogerijama, a dostupne nijanse su Petal Shimmer, Candy Shimmer, Rosewood Shimmer, Toffee Pink Shimmer i Plum Shimmer.

Linker
22. travanj 2024 20:55