Pronašli smo najbolje palete

Oprostite se od ljeta uz boje zalaska sunca na očima: Ovaj šareni look vrlo je jednostavno napraviti

Ako ste među onima koji se teško opraštaju s ljetom, podsjetnik na njega možete nositi čak i u hladnijim danima, a jedan od najboljih načina za to je šaren i veseo make-up. Za inspiraciju može vam poslužiti look koji je poznata svjetska vizažistica napravila na slavnoj glumici i manekenki Cari Delevigne.

Lisa Eldridge, jedna od najpoznatijih i najhvaljenijih svjetskih vizažistica, često "pod svojim kistovima" ima lica slavnih dama koje sređuje za crveni tepih. Na nedavnoj premijeri nove Amazonove fantasy serije "Carnival Row", najviše se istaknula glavna glumica Cara Delevigne upravo zbog svog nesvakidašnjeg make-upa na očima.

Make-up inspiriran zalaskom sunca predivno je istaknuo Carine plave oči, ali i njezinu neobičnu haljinu. "Make-up za crveni tepih za kraj ljeta na mojoj ljepotici", napisala je Lisa ispod fotografije koju je podijelila na Instagramu. Iako vizažistica nije navela koje je proizvode točno koristila, sličan look kreirala je na modelu za jedno modno snimanje, koristeći Chaos Make-Up’s Pressed Multi-Chrome pigmente.

Iako se čini kompliciran, ovakav šareni, vrckavi look zapravo je vrlo lako napraviti. Najvažnija je baza koja bi trebala biti što svjetlija kako bi se šarene boje bile intenzivnije na kapcima. Nakon što ste nanijeli neutralno ili čak bijelo sjenilo na cijeli kapak, na sredinu gornjeg i donjeg kapka nanesite jarko žuto sjenilo, a na krajeve narančasto. Sam kut oka naglasite ružičastom, a krajeve tamnijom crvenkasto-ružičastom nijansom. Kako bi ovaj look ispao uredno i kako bi se boje stapale jedna u drugu, važno je blendati, blendati i blendati.

Ako želite još intenzivniji look, u kut oka umjesto ružičaste stavite tirkiznu nijansu te završite s dva sloja maskare. Tuš ovoga puta preskočite jer će samo "pojesti" boje. Rumenilo neka bude u boji breskve, a na usne nanesite prozirno sjajilo ili tek primjetan ruž u koraljnoj nijansi. Pronašli smo nekoliko paleta koje imaju sve što vam treba za kreiranje ovog looka.

ColourPop
ColourPop Yes, please! paleta, 75,60 kuna

Natasha Denona
Natasha Denona Sunset paleta, 812,70 kuna

Huda Beauty
Huda Beauty Coral Obsessions paleta, 170,10 kuna

Fenty Beauty
Fenty Beauty Moroccan Spice paleta, 371,70 kuna

NYX Professional Makeup, Pink Panda
NYX Professional Makeup Ultimate Shadow paleta, 134,99 kuna

Linker
25. travanj 2024 15:38