IMAXtree
ZA HIDRATIZACIJU KOŽE

Proizvod bez kojeg Francuskinje ne mogu: Jedan nestane s police svake sekunde

Ako su Francuskinje po nečemu poznate onda je to njihov besprijekoran izgled – osim modnim kombinacijama na kojima im svi zavide, one svoje slobodno vrijeme posvećuju i brižljivoj njezi kože u kojoj je neizostavan jedan proizvod.

Sate provedene pred ogledalom upotpunjuju sa svojim omiljenim proizvodima, a dokaz da su potpuno posvećene njezi su i brojne francuske ljekarne u kojima se može pronaći nebrojeno mnogo proizvoda zahvaljujući kojima će koža izgledati čisto i blistati. Francuskinje svake godine potroše 1,9 milijardi funti na anti-age proizvode, a s tretmanima protiv bora počinju već u dvadesetima.

Zbog besprijekornog izgleda po kojem su poznate, mnoge žele kopirati njihovu beauty rutinu i zaviriti u njihove kozmetičke torbice – u kojima bismo neupitno našli najpopularniji kozmetički proizvod u Francuskoj. S polica jedan nestane svake sekunde, a omiljen je jer pomaže s različitim problemima kože – radi se o Avène termalnoj vodi.

Osvježavajuća maglica bit će spasilac na kojeg možete računati kada postane nepodnošljivo vruće preko ljeto, a odlična je i za umirivanje opeklina koje „zaradimo“ zbog neopreznog izlaganja suncu. Ona će vam dobro doći i za ona jutra kada u nove radne pobjede krećete nenaspavani (ili mamurni) jer u trenu osvježava umorno lice, a odlična je za hidratizaciju kože, ali i fiksiranje nanesenog make-upa. Dobro će vam doći nakon brijanja jer će umiriti kožu, a odlična je i za smanjivanje crvenila i svaki tip iritacije, a osim što ju je dobro imati uvijek sa sobom, Francuskinje je obožavaju jer je i cijenom pristupačna: za 50 ml treba izdvojiti 30 kuna – zbog čega se mnogima nalazi po jedan primjerak u kupaoni, na noćnom ormariću i u torbi.

Linker
10. travanj 2024 18:23