Instagram/Soap&Glory
Trostruke pastele

Proljetno beauty pravilo oduševit će romantične duše

Na šminkanje lica u istoj nijansi možda niste pomišljali od srednje škole, ali beauty prognozeri kažu da će baš to biti 'go-to' look za nadolazeću sezonu.

Proljeće 2018. bit će obojeno pastelama, i to ne samo kad je odjeća u pitanju.

Beauty stručnjaci najavljuju vladavinu nježne, ružičaste boje u make-up torbicama i trend koji se zove "trostruko rozo".

Instagram

"Trostruko rozi" make-up označava šminkanje usana, obraza i kapaka u toj popularnoj pastelnoj boji, što licu daje dozu romantičnog izgleda.

Ako vas plaši ideja o kompletnom ružičastom make-upu, ne brinite, ovaj trend mogu nositi žene svih boja kose i puti, važno je samo izabrati teksture i nijanse koje vam najbolje pristaju.

Instagram/Soap&Glory

Kad su kapci u pitanju možete se poigrati modernim metalik sjenilima ili izabrati mat sjenilo u boji koja ističe vaše oči. Ružičasto sjenilo ne bi se smjelo nositi bez tuša i maskare, jer bi u suprotnom mogli djelovati bolesno.

Zavodljive obraze najbolje je postići kremastim rumenilima u svjetlijim tonovima koje možete kombinirati s malo bronzera i highlightera, za dojam savršenih jagodica.

Na usnama se možete zabaviti sa svim nijansama ružičaste boje, ali zapamtite: što jer ruž tamniji, ružičasto sjenilo na kapcima trebalo bi biti svjetlije.

Tamnije sjenilo kombinirajte s nježno našminkanim obrazima i svijetlim usnama premazanim sjajilom.

A post shared by TOOSHE (@tooshe.pl) on

Linker
17. travanj 2024 00:40