E.L.F.
E.L.F. COSMETICS

Set make-up kistova koji je oduševio beauty blogerice

Mnogi vizažisti naglašavaju kako za besprijekoran make-up nije presudna skupa kozmetika, već su kvalitetni aplikatori ti koji čine razliku: zahvaljujući pravom setu kistova i četkica izgledat ćete poput djevojke od milijun dolara, a sada je to moguće bez da potpuno ispraznite novčanik. Brend E.L.F. Cosmetics predstavio je “Beautifully Precise”, novu kolekciju make-up kistova koja je beauty blogerice osvojila na prvi pogled. 

– Djevojke su bile oduševljene novim E.L.F. kistovima jer napokon postoji kvalitetan set za koji neće morati izdvojiti mnogo novaca – izjavila je Achelle Dunaway, kreativna direktorica make-up brenda, koja je inspiraciju za kolekciju pronašla u minimalističkom uređenju domova: prekrasnim, bijelim kupaonicama od mramora.

-Željela sam kreirati četke koje ćete izložiti na svom toaletnom ormariću, ali i podijeliti na Instagram profilu – otkrila je Achelle. Drške kistova su napravljene od pleksiglasa i trokutastog su oblika zbog čega bolje “sjednu” u ruku i omogućuju precizno nanošenje make-upa. Linija se sastoji od devet kvalitetnih kistova s bijelim čekinjama koji izgledaju toliko dobro da vam neće ni pasti napamet da ih sakrijete u ladicu kupaonskog ormarića.

Za kistove iz kolekcije, koja u prodaju stiže tek u listopadu, morat ćete izdvojiti od pet do dvanaest dolara, ali cijena nije najbolji dio priče: chic kistovi su nevjerojatno mekani, ergonomski, veganski te – nevjerojatno fotogenični.

Linker
20. travanj 2024 02:33