Getty Images/iStockphoto
L'ERBOLARIO KAO IDEALAN POKLON

Šljokice su oduvijek hit, a mi vam donosimo najbolji odabir za svaku posebnu priliku!

Stiglo je vrijeme godine kad nam je dozvoljeno baš sve, a upravo su takve pripreme za doček Nove godine.

Postoje i one slatke muke poput: što kuhati, što obući, kako se našminkati i koje odluke konačno donijeti!

Puno simbola i vjerovanja vežu se uz takozvanu najluđu noć, a jedno od njih jest - kako bi iduća godina bila ispunjena ljubavlju i romantikom, doček mora biti obavijen crvenom. Od crvenog ruža, laka za nokte i crvenih modnih detalja do crvene haljine ili odijela, izbor je definitivno velik!

Beautiful Young Woman with Clean Fresh Skin. Perfect Makeup. Beauty Fashion. Eyelashes. Cosmetic Eyeshadow. Highlighting. Cosmetology, Beauty and Spa
Getty Images/iStockphoto

U drevnim vremenima se smatralo kako buka i vatra tjeraju zle duhove i privlače sreću, pa od tuda potiče današnji vatromet koji uvijek spektakularno obilježi odlazak stare i dolazak Nove godine.

Nije točno poznato iz kojeg dijela svijeta dolazi običaj koji nalaže da se rublje za Novu godinu nikako ne pere i stavlja na sušenje jer "onaj tko za Novu godinu prostire veš, sam je kriv što će u novoj godini morati puno raditi". Ali, to više i nije važno budući da ćete ove godine biti blještavi, rublje će vam biti zadnje na pameti!

Još u prapovijesti, prahom od kamena i minerala, praljudi su ukrašavali špilje, a do 14. stoljeća je postalo toliko uobičajena pojava da je već tada nastao službeni termin „šljokica“. Danas je prva asocijacija koju vežemo uz pojam šljokica upravo make up, a dolaskom blagdanskog razdoblja je gotovo nezamisliv look bez njih. Bez obzira želite li ih nositi po cijelom tijelu, kosi ili samo na licu, izbor je vrhunski.

Za elegantan look birajte L'Erbolario Dalia, mirisni svjetlucajući puder za tijelo i kosu s ekstraktom dalije. Lagani, blistav i mirisan puder nanesite na kožu i kosu kako bi ih obasjao čarobnim sjajem, a vašem novogodišnjem looku dao onaj posebni, završni touch!

Kako bi djelovali upečatljivije, muževnije, dominantnije, zanimljivije muškarci se sve češće odlučuju puštati bradu. I istina je - muškarca brada itekako može istaknuti među drugima, no treba ih redovito prati i održavati i ne dirati ih pretjerano rukama, a vrlo vjerojatno im se neće svidjeti šljokice kao novogodišnji dodatak.

Zato za njegovanu i mirisnu bradu svakog modernog muškarca, predlažemo kozmetički set Ebano. Miris Accordo di Ebano linije svakog će muškarca učiniti tajanstvenim i poželjnim, a to nas vraća na novogodišnje odluke i onu crvenu boju!

dav

Linker
25. travanj 2024 04:14