YSL, NYX, Urban Decay
YSL, NYX, Urban Decay

Za vesele lookove

Sve što vam ovog ljeta treba od make-upa je maskara u boji: Nosite je na ovih pet načina

Kao što se ove godine nose upadljive, neonske boje na kapcima, isto vrijedi i za trepavice koje ljeti posebno dobro izgledaju ako su u boji. Iako ovo nije novi trend, svako malo se vraća i dostojna je zamjena klasičnoj crnoj maskari koja je po ovim ljetnim vrućinama prestroga i preteška. Kako biste iskoristili maksimum od ovog trenda, nosite ga na ovih pet načina.

Naglasite sredinu trepavica

Ako ste više za suptilnije lookove, maskaru u nekoj veseloj boji nanesite samo na sredinu trepavica. Ovo će make-up looku dati novu dimenziju i učiniti ga još zanimljivijim. Osim toga, oči će djelovati veće i otvorenije.

Eksperimentirajte s kontrastima

Zašto bi cijeli look morao biti u jednoj boji? Poigrajte se kontrastnim bojama - trepavice naglasite zelenom maskarom, a usne ljubičastim ružem ili na gornje trepavice nanesite crvenu, a na donje plavu maskaru. Mogućnosti su bezbrojne.

Samo na donjim trepavicama

Ako ste uvijek nosili maskaru samo na gornjim trepavicama, ovoga puta napravite iznimku i nanesite je samo na donje. Gornje samo uvijte ili ih namažite samo jednim slojem crne maskare.

Slojevi, slojevi, slojevi

Trepavice poput pauka ne izgledaju dobro s crnom maskarom, ali to ne vrijedi za onu u boji. Umjesto jednog ili dva, stavite tri ili četiri sloja kako biste postigli maksimalno dramatičan izgled.

Boja preko crne

U slučaju da se boja tek malo ističe, na trepavice prvo nanesite klasičnu crnu maskaru i pustite je da se dobro osuši. Potom na nju nanesite neku u boji i to je to!

Urban Decay

Urban Decay maskara u boji