Instagram
Instagram trend

Svi su ludi za 'zlatnim flasterima' koji uklanjaju znakove umora

Zlato ispod očiju novi je hit na društvenim mrežama, no ovaj put nije riječ o ludoriji iza koje ne stoji znanost. Oni koji su probali kažu da bi 'čarobni flasteri' trebali postati novi must-have sastojak kozmetičke torbice svake njegovane žene.

Ono što su prošle godine bile 'sheet maske za lice', koje se na lice nanose poput vlažne maramice, danas su fotogenični 'flasteri' puni blagodati za svaki tip kože.

Novi trend u svijetu preparativne kozmetike su zlatne maske za područje oko očiju, koje uklanjaju znakove umora, smanjuju otečenost i rade nešto o čemu svi sanjamo - pumpaju kožu hranjivim tvarima kako izgledala mladoliko i svježe.

Zahvaljujući posebno odabranim sastojcima, flasteri/maske, koji se lijepe ispod očiju, koži vraćaju vlagu pa borice uzrokovane dehidracijom nestaju, dok one nešto dublje postaju manje primjetne.

Zaljubljenice u beauty novitete s Instagrama prepoznale su ovaj trend kao dio obavezne rutine nakon ludog vikenda, dok vizažisti navodno upravo ovaj proizvod nanose na lica celebrity klijenata dok im šminkaju lice, kako bi dobili 'wow efekt'.

U Europi su popularni zlatni flasteri brenda Wander Beauty pod nazivom "Baggage Claim Gold Eye Masks", koji se mogu kupiti u dućanima lanca Sephora, po cijeni od 150 kuna za paket sa šest komada.

Instagram

Ovi flasteri napravljeni su od posebne zlatne folije koja zadržava toplinu kako bi serum s hijaluronskom kiselinom mogao prodrijeti duboko u kožu, dok su flasteri nekih drugih brendova izrađeni od materijala koji nalikuju gumi.

Na dobrom glasu su i maske brenda Bliss Rejuvenation "24K Nano Gold", izrađene od potpuno prirodnih materijala i pune kolagena koji s godinama koži postaje prijeko potreban, ako želite sačuvati mladolik izgled.

Koju god odabrali, u jedno možete biti sigurni - vaš će ljetni selfie sa 'zlatom na licu' biti baš u trendu.

A post shared by Brita Bobetić (@brita0507) on

Linker
17. travanj 2024 23:52