RECENZIJA UREDNICE

Testirali smo proizvod za lice nakon kojega više nećete trebati kozmetički salon

U dvadesetima, kada sam vjerovala da će godine i bore doći nekom drugom, a ne meni i kada nisam imala baš nikakvu percepciju oko prolaznosti vremena, osim što sam se nerijetko loše hranila i bez previše razmišljanja u organizam unosila sve i svašta, slično sam se odnosila i prema svojoj koži. Tek s prvim malim borama i promjenama na licu, koje su najčešće vezane s dolaskom tridesetih godina shvatila sam da je vrijeme da dječje kreme prepustim – djeci.

Posljednjih godina promišljeno investiram u kvalitetnu kozmetiku, što se za moju izrazito suhu kožu pokazalo kao pun pogodak. Upravo zato što mi je koža lica nerijetko dehidrirana isprobala sam Dermalogica PreCleanse Balm za suhu kožu.

Prvi dojam: WOW efekt!

Emulziju sam nanijela na lice i nježno razmazala skroz do vrata, pričekala nekoliko sekundi da se sastojci djelomice upiju u kožu, dodala malo vode i lice masirala silikonskom rukavicom koja dolazi u pakiranju. Teško je reći je li me se više dojmio Dermalogica čistač PreCleanse Balm ili silikonska rukavica, zapravo su u kombinaciji savršen spoj. Nakon minutu - dvije čišćenja i masiranja pilingom, lice sam isprala vodom i ostala ugodno iznenađena. Osim blagog crvenila koje se povuklo za par minuta – koža lica bila je izrazito glatka i čista. Osjećaj je otprilike kao nakon profesionalnog čišćenja lica u kozmetičkom salonu – uklonjene su nečistoće iz pora, a koža je glatka.

S obzirom na moju izrazito suhu kožu, ulje koštica marelice i eterična biljna ulja koja sadrži Dermalogica čistač PreCleanse Balm najdraži su mi sastojak ovog proizvoda jer osim blagog mirisa, koža ostaje nahranjena. Ono što je nemoguće ne primijetiti nakon čišćenja i masiranja je to da koža lica izgleda odmorno i svježe, što je pravo zadovoljstvo postići u kasnim popodnevnim satima nakon dana provedenog ispred kompjutora i u gradskom prometu.

Retail with Mitt - Precleanse Balm

Linker
20. travanj 2024 11:30