Getty Images
Čeka nas godina eksperimentiranja

Tona pudera više nije u modi: Ovo su najveći make-up trendovi za 2019. godinu

Sljedeća godina, barem što se tiče make-up trendova, bit će zanimljiva i puna mogućnosti za ekperimentiranje s bojama, oblicima i teksturama šminke, a što je najbolje - svatko u njima može pronaći neki koji mu najviše odgovara.

Kada govorimo o najnovijim make-up trendovima koji nas očekuju u narednoj godini, inspiracija su nam lookovi s modnih pista koje su dizajneri u suradnji s vizažistima uklopili u svoje najnovije kolekcije.

Iako svatko nosi ono što voli i što mu najviše odgovara, nije zgorega nekada isprobati nešto novo, a godina pred nama bit će nadasve zanimljiva. U nastavku pogledajte koji će se trendovi nositi, a neke od njih možete isfurati odmah.

Što prirodniji ten

Tona pudera na licu definitivno nije više u modi jer se njeguje što prirodniji izgled. Kako biste prekrili eventualne nedostatke, koristite korektor na pojedine prištiće i tek jedan lagani sloj pudera.

Jarka sjenila za oči

Žuto sjenilo ili pak ono boje lavande odlično će izgledati na proljeće i/ili ljeto. Upečatljive boje kombinirajte s nude usnama ili, ako ste raspoloženi za ekperimente, na njih nanesite neku zagasitu nijansu kako biste dobili kontrast.

Šljokice na kapcima

Osim u modnom svijetu, šljokice su ponovno postale popularne i u svijetu ljepote te će se zadržati i nakon božićnih i novogodišnjih blagdana. Sjajan dodatak u raznim bojama može od običnog make-upa napraviti glamurozan look.

Neobičan tuš za oči

Sljedeća godina je sva u znaku vrckavosti i zaigranosti, a to se odnosi i na dobri stari tuš. Umjesto klasične crte na gornjem kapku, poigrajte se s različitim oblicima. Naravno, usne neka budu u neutralnim nijansama.

Metalik sjenila

Ako vam se ne da previše truditi, a opet biste željeli malo boje na kapcima, nanesite na njih metalik sjenilo koje će također biti pravi hit među beauty entuzijastima.

Žarko crveni ruž

Crveni ruž i crna olovka na donjim kapcima klasičan je i elegantan look koji odgovara svakoj prilici, bilo privatnoj ili poslovnoj. Ako želite dramatičniji look, crvenu nijansu ruža naglasite prozirnim sjajilom za mokri efekt.

Živa koraljna

Već smo pisali da će 'živa koraljna' infiltrirati u sve segmente života pa tako i u beauty svijet. Ova divna ružičasto-narančasta boja sa zlatnim podtonom odlično će istaknuti preplanuli ten i licu dati svježinu. Malo koraljnog ruža na usnama i spremni ste za posao ili izlazak!

Linker
25. travanj 2024 13:48