Lidija Lešić, manekenka i influencerica, isprobala je JANE IREDALE maskaru
 Matej Dokić
make-up trend

Trepavice u prvom planu: Neka svi gledaju samo u vas

Stvorene za hrabre žene istančanog ukusa, ljubičaste, plave, srebrne ili žute trepavice razigrat će i najneutralniji make-up te na pomalo neobičan način 'otvoriti' pogled

Nedostatak boja u prirodi zimi “kompenziraju” make-up palete čije su nijanse vedre i blještave. No, ove sezone šarene se i - trepavice. Revije na svjetskim tjednima mode iznjedrile su, naime, trend koji se na prvu povezuje s ljetom - maskare u boji. Stvorene za hrabru ženu istančana ukusa, razigrat će i vrlo “bazičnu” šminku i otvoriti pogled na pomalo neočekivan način, što se moglo vidjeti na pisti Driesa van Notena.

Models backstage, before the fashion show,Backstage, Beauty, make up, Womenswear, winter 2018 2019,//Z-PIXEL-FORMULA_C_292/Credit:pixelformula/SIPA/1804041524, Image: 367713267, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, TEMP Sipa Press
Profimedia, TEMP Sipa Press

U obzir dolaze sve boje dugina spektra, koje se naglašavaju efektnim nadlakovima u zlatnoj ili srebrnoj boji - što daje kul metalik odsjaj i čini ih idealnima za posebne prigode. Doza otkačenosti itekako je prihvatljiva za blagdane, a nezaobilazni dodatak na novogodišnjem tulumu su i šarene trepavice. Koje, naravno, treba pomno njegovati kako bi izgledale dobro.

GUERLAIN Gold Light metalik finiš za trepavice, obrve i kosu, 205 kn

YVES SAINT LAURENT Vinyl Couture Pink maskara za lateks sjaj, 279 kn

ARTDECO All in One 5 maskara s karnauba voskom za njegu, 119 kn

URBAN DECAY Double Team Deep End maskara u boji s metalik nadlakom, 188 kn

LANCOME Big Color Lash Green nadlak maskara u boji, 115 kn

Iako rijetko nanosi maskaru, Lidija Lešić, zagrebačka manekena i influencerica, u tim iznimnim situacijama uvijek bira Jane Iredale Longest Lash. Tržište čak i ženama kojima njega trepavica nije na listi prioriteta nudi rješenje - inovativne formule koje trepavice istovremeno dekoriraju i hrane. Vitamin B7, ricinusovo ulje te keratin, protein koji vlasi prirodno sadržavaju, ali se s vremenom gubi, sve su češći sastojci novih maskara. Potiču rast trepavica te ih čine elastičnima i čvrstima, a ujedno uvijaju i daju gustoću.

Promocija Jane Iredale Bridal meke up, edukator Shawn Town 
Model Lidija Lesic
Zagreb
Fotograf Matej Dokic 191018
Matej Dokić
Lidija Lešić, manekenka i influencerica, isprobala je JANE IREDALE maskaru

JANE IREDALE Longest Lash maskara s ekstraktom algi za regeneraciju 290 kn

Novost su i one koje se spajaju uz pomoć magneta - za cijelo oko ili tek polovicu. Sadržavaju sitne magnete kojima se spajaju s prirodnim trepavicama, no nema mjesta za brigu - aplikacija ne boli, izgledaju vrlo efektno, nevjerojatno su izdržljive i pritom stvorene za višestruko nošenje.

ARDELL Magnetic Lashes Double Wispies magnetne trepavice za cijelo oko 100 kn

ESSENCE Magnetic Lashes Natural magnetne trepavice za pola oka 51,90 kn

Linker
23. travanj 2024 18:58