Instagram
Instagram

Šok efekt iz 80-ih se vratio

Vizažist Kim Kardashian otkriva kako se našminkati baš poput nje

  • 21.05.2018. u 07:51

  • Autor:
    • Dina Plevnik Hajduk

Kim i njezin vjerni vizažist Mario Dedivanović nedavno su izbacili paletu s plavim sjenilom koje je ponovno poželjno. Stručnjaci iz Arimeda, bili su na radionici slavnog vizažista i snimili tutorijal koji će vam pokazati kako baratati tom zahtjevnom bojom.

Plavo sjenilo bilo je vrući hit osamdesetih, nosili su ga svi: od princeze Diane do Madonne, no zatim je palo u zaborav i skoro tri desetljeća bilo smatrano 'no-no' bojom.

Sasvim ležerno, žarko plavu šminku u modu je vratila Kim Kardashian, beauty ikona kad je make up u pitanju, koja je uz pomoć svog vjernog vizažista Maria Dedivanovića izbacila paletu s retro zvijezdom - plavom bojom koja je ponovno postala poželjna.

 

Dedivanović, koji već godinama radi s Kim, a šminka i Arianu Grande, i Demi Lovato, na Instagramu je više puta pokazao kako plavo sjenilo može efektno izgledati na licu, a sama Kim, s plavim je sjenilom iz vlastite palete više puta posjetila važne evente.

 

Hrvatski stručnjaci iz Učilišta Arimed bili su na beauty radionici Maria Dedivanovića i iz prve ruke doznali kako našminkati lice hit bojom, a svoje spoznaje pretočili su u video koji će vam pomoći da se na jednu večer transformirate u Kim Kardashian.

 

"Ovakav make up najbolje pristaje tamnoputijim djevojkama zbog kontrasta, ali mogu ga nositi i plavooke žene, kao što i smeđi smokey pristaje djevojkama sa smeđim očima, ako se lice lijepo našminka", rekli su nam iz Arimeda.

 

 

Predlažu da prvo našminkate oči, a zatim lice kako bi lakše uklonili višak sjenila koji pada po obrazima, bez razmazivanja pudera te da lice, nakon šminkanja, svakako pošpricate fiksatorom u spreju, kako bi vaš trud bio vidljiv još satima. 

A post shared by KKWBEAUTY (@kkwbeauty) on

Pogledajte korak po korak, kako koristiti žarko plavo sjenilo za oči!