Getty Images for Bottega Veneta
Prekrivač, ali i puno više

Vječna dilema žena: Kako pogoditi pravi puder? Evo rješenja

Premda je glavna uloga pudera prikrivanje nepravilnosti i tragova umora, preparati nove generacije ujedno ističu sve adute tena - poput čvrstoće i blistavosti - što im omogućuju usavršene teksture i inovativni sastoji. Također, brojni puderi sadrže i faktore koji kožu štite od sunca te filtre za zaštitu od zagađenja iz okoliša.

Hidratacija 24 h

Sadrži zaštitni faktor 20 i filtre za zaštitu od zagađenja, a pritom osigurava cjelodnevnu hidrataciju uz njegujuću formulu obogaćenu antioksidansima i mineralima za zdrav izgled kože.

Max Factor Healthy Skin Harmony Miracle tekući puder (129,90 kn)

Podloga 3 u 1

Zahvaljujući IQ tehnologiji s plavim pigmentom oponaša jedinstven ton kože i savršeno mu se prilagođava. Prekriva poput podloge za lice, sakriva nepravilnosti poput korektora te matira kao puder u prahu.

Avon (45,90 kn)

Idealna nijansa

Tanak film prikriva nepravilnosti, a svjetlucavi podpigmenti daju koži sjaj pa djeluje odmorno. Dolazi u praktičnom kompaktnom pakiranju te je jednostavan za popravljanje šminke tijekom dana.

L’oreal True Match (99,90 kn)

Korektivni

Nepravilnosti kao što su crvenilo, ožiljci od akni i hiperpigmentacije korigira podloga na bazi salicilne kiseline - koja djeluje antibakterijski. Mineralni pigmenti i tekstura bez ulja osigurat će dugotrajni mat finiš.

Vichy Dermablend 3D korektivni puder (171,96 kn)

Proširene pore

Problem proširenih pora ne rješava samo krema, nego i puder. Nova Diorova podloga u obliku prozračnog moussea prikriva pore bez efekta maske, a svojim sastojcima djeluje na njihovo smanjivanje te kontrolira pretjeranu proizvodnju sebuma.

Dior Diorskin Forever Perfect Mousse (349 kn)

Suha koža

Kako bi suha koža zadržala sjaj, treba joj pružiti dovoljno vlage. U tome će joj pomoći podloga gelaste teksture i ‘vodenaste’ formule sa mineralnim pigmentima i hijaluronskom kiselinom.

Chanel Les Beiges Healty Glow Touch (453 kn)

Poput druge kože

Preparat je ‘magičan’ jer uklanja sve znakove umora s lica i štiti od UVA I UVB zraka. Spoj ulja i sjajećih pigmenata koji raspršuju svjetlost ‘zamagljuju’ borice i ostale nepravilnosti.

Giorgio Armani Power Fabric Tekući Puder (399 kn)

Anti-age i korekcija

Glatka, čvrsta i blistava – to su epiteti koji opisuju savršenu put. U misiji njena ostvarenja pomaže tekući puder s formulom obogaćenom vitaminom C.

Elizabeth Arden Prevage Anti-Aging tekući puder

Linker
17. travanj 2024 10:43