Jorja Smith
 Profimedia, TEMP Rex Features
laska svakoj puti

Zaboravite crvenu, ova boja na usnama je najpoželjniji beauty trend za novu sezonu

Zaboravite na crvenu boju na usnama i ove sezone posegnite za eklektičnom bojom fuksije. Beauty trendovi nameću ovu boju kao jedan od trendova koji zrači vibrom i estetikom 80-ih godina.

Uz crvenu i koraljnu, fuksija pripada u klasike kada su u pitanju ruževi jer pristaje svima. Jarka i upečatljiva, boja fuksije na usnama nije toliko čest odabir u svakodnevici, no ove sezone to lako možete promijeniti. Ono što volimo kod ove nijanse je to što će pristajati svakoj puti i boji kose - dobro je nose plavuše, brinete i crnke, a odlično će se uklopiti i s vatrenim crvenokosima. Nakon vladavine tekućih i mat ruževa te nude nijansi, osvježenje je na usnama vidjeti jarku boju. Uz fuksiju na usnama ostatak make-upa ne treba biti napadan, dovoljna je maskara i crna linija tuša iznad trepavica za klasični look.

Jorja Smith
39th Brit Awards, Arrivals, The O2 Arena, London, UK - 20 Feb 2019, Image: 414925304, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, TEMP Rex Features
Profimedia, TEMP Rex Features
Jorja Smith

WEST HOLLYWOOD, CALIFORNIA - FEBRUARY 21: Lupita Nyong'o attends Vanity Fair and Lancôme Toast Women In Hollywood on February 21, 2019 in West Hollywood, California. (Photo by Rachel Murray/Getty Images for Vanity Fair)
Getty Images for Vanity Fair
Lupita Nyong'o

New York, NY  - Rita Ora makes a fashion statement stepping out in New York in a unique all black outfit as she runs errands in the
Profimedia, Backgrid USA
Rita Ora

Kako bi ruž bio postojan na usnama što duže, važna je njega prije nanošenja šminke, kao i način na koji ga nanosite. Kada je u pitanju balzam za usne vrijedi pravilo 'više je više' - nanesite dobar sloj hidratantnog balzama na usne i kožu oko njih i pustite da se upije prije nego što stavljate ruž. Mat ruževi posebno naglašavaju nepravilnosti na usnama pa jednom tjedno napravite piling usana kako biste se riješili ispucale kožice i učinili ih mekšim i podatnijim. Kako biste naglasili usne i imali lijepu i ravnu liniju, svakako se poslužite olovkom za usne u nijansi ruža kojeg koristite, a kremasti ruževi bolje se nanose ako koristite četkicu. Za sjaj preko matiranog ruža nanesite sjajilo - na ovaj način sjaj će se, kao i sam ruž, duže zadržati na usnama.

Linker
19. travanj 2024 13:33