Beauty Gun Model Iva Mihalic
Beauty salon Nada Kovac Fotograf Matej Dokic 291019
Matej Dokić
Beauty Gun Model Iva Mihalic
Beauty salon Nada Kovac Fotograf Matej Dokic 291019
Matej Dokić

MULTIFUNKCIONALNI TRETMAN

Zagrebačka glumica potpuno vjeruje 'čarobnom pištolju': Skriva podočnjake, zateže bore, a traje samo pet minuta

  • 18.11.2019. u 13:08

  • Autor:
    • Ivana Vodogažec

Zagrebačka glumica otkriva kako funkcionira u više projekata paralelno te zašto su joj pritom potrebni multifunkcionalni kozmetički tretmani i preparati koji - zahvaljujući sinergiji peptida i aktivnih sastojaka - istodobno uklanjaju podočnjake, sivilo lica, zatežu kožu, ublažavaju bore...

Svestrana Iva Mihalić (34) podjednako se dobro snalazi u kazalištu, filmu i na televiziji pa je u posljednje vrijeme zaredala niz zapaženih uloga - od filmova “Osmi povjerenik” i “Koja je ovo država” te prve hrvatske serije u produkciji HBO-a, “Uspjeh”, do klasika u zagrebačkom HNK, gdje igra grčku heroinu Antigonu u suvremenoj verziji istoimene Sofoklove tragedije, a usporedno se priprema za novo uprizorenje “Idiota” prema romanu Dostojevskog.

Beauty Gun Model Iva Mihalic
Beauty salon Nada Kovac Fotograf Matej Dokic 291019
Matej Dokić

Premda Iva u svemu tome uživa - običava reći da joj je draže kad je pretrpana poslom nego kad ga je malo - svjesna je da takav “multitasking” ostavlja na licu tragove umora, a dodatno ga “maltretira” teška scenska šminka. Stoga joj je u njezi nezaobilazan prvi korak, čišćenje lica, i to blagim preparatima kako ne bi još više isušila ionako suhu i osjetljivu kožu.

- Neprestano moram paziti da mi koža bude dovoljno hidratizirana i nahranjena, osobito u razdoblju jeseni i zime. Nakon čišćenja na lice nanosim serum i hidratantnu kremu, dok najmanje dva puta tjedno stavljam i masku. Često masku sama pripravljam od zelene gline. Iskušala sam svakakvu kozmetiku, no najviše mi odgovaraju kreme i serumi na bazi prirodnih ulja, koje mi izrađuje moja mama Branka, magistrica farmacije - otkriva glumica koja prirodnu njegu voli kombinirati s high-tech metodom CooLifting.

Beauty Gun Model Iva Mihalic
Beauty salon Nada Kovac Fotograf Matej Dokic 291019
Matej Dokić

CooLifting ‘skida’ godine s lica, vrata i dekoltea, a za najbolji dugoročni učinak preporučuje se paket od šest tretmana (3750 kn), te održavanje rezultata jednom mjesečno.

Riječ je o uređaju koji su holivudske zvijezde prozvale čarobnim pištoljem jer se njime u kožu “upucavaju” revitalizirajuće tvari koje trenutačno “ožive” lice. CooLifting je vodeći u novoj generaciji tretmana čiji se rezultat najčešće opisuje izrazima “multitasking”, “multiaktivno” i “multikorektivno”, kako bi se naglasio višestruki, odnosno sveobuhvatan učinak. Prema načelu “sve u jednom”, CooLifting istodobno uklanja s lica znakove umora, poput podočnjaka i sivkastog tena, zateže kožu i zaglađuje bore, smanjuje vidljivost hiperpigmentacija i drugih nepravilnosti... Štoviše, za takvu “totalku” dovoljno je pet minuta tretiranja “pištoljem” koji se na prvi pogled doima poput bežičnog sušila za kosu. No iz njega izlazi hladan i snažan mlaz CO2 (ugljičnog dioksida) prožet visokom koncentracijom hijaluronske kiseline, vitamina i peptida. Zahvaljujući kombinaciji niske temperature i visokog tlaka, poboljšava se mikrocirkulacija u koži te ona puno bolje upija blagotvorne sastojke i ubrzano se obnavlja.

Beauty Gun Model Iva Mihalic
Beauty salon Nada Kovac Fotograf Matej Dokic 291019
Matej Dokić

Kombinacija niske temperature i visokog tlaka djeluje na mikrocirkulaciju - pa koža bolje upija sastojke. Uređaj radi samo pet minuta, čije odbrojavanje se prati na displeju

- Ovo mi je idealan tretman kad sam u žurbi, a trebam osvježiti izgled. Osim izuzetnog “blic” učinka, velika je prednost to što nema nikakvih neugodnih nuspojava. Čim postupak završi, mogu se našminkati i krenuti dalje - kaže Iva koja na CooLifting ide odlazi poznatoj zagrebačkoj kozmetičarki Nadi Kovač.

- U CooLifting “pištolj” stavlja se ampula s aktivnim sastojcima. Ovisno o potrebama kože, odabiremo mješavinu hijalurona i biljnih ekstrakata, ili pak ampulu s vitaminom C. CooLifting se primjenjuje pet minuta te zajedno s uvodnim čišćenjem lica i završnom hidratantnom maskom ritual traje ukupno 20 minuta. S CooLiftingom lice trenutačno zablista, a učinak je vidljiv još nekoliko tjedana jer ta metoda potiče obnovu kolagena i elastina u koži pa ona iz dana u dan postaje sve čvršća i zaglađenija - objašnjava Nada Kovač. Dakako, rezultati su to bolji što je u svakodnevici bolja njega kože.

Beauty Gun Model Iva Mihalic
Beauty salon Nada Kovac Fotograf Matej Dokic 291019
Matej Dokić

Sadržaj iz ampule umetnute u ‘beauty gun’ unosi se u kožu uz pomoć hladnog i snažnog mlaza

- Svjesna sam da se na licu odražava “multitasking” onoga što činimo za sebe. Stoga nastojim dovoljno spavati i boraviti na svježem zraku. Obožavam planinarenje, vježbam jogu i idem na masaže. Jedem puno povrća i voća, pijem puno vode, a s dolaskom jeseni počela sam uzimati pripravke sa spirulinom i vitaminom C kako bih ojačala imunitet. Od svega toga “profitira” i moja koža - zaključuje Iva.