Cropix
DALMATNSKA LJEPOTA

Maja Bajamić na plaži: Nakon pogleda na nju, malo tko se sjeća kakav badić nosi

U kričavo ružičastom kupaćem kostimu blista ovih dana na plažama domaća pjevačica Maja Bajamić, no svi kupaći rekviziti padaju u drugi plan zbog njezina zategnutog tijela koje duguje napornom vježbanju.

Sudjelovanje i pobjeda u showu Nove TV 'Tvoje lice zvuči poznato', ovog joj je proljeća donijelo simpatije šire javnosti te mnoge nove obožavatelje i pratitelje na društvenim mrežama. Maja Bajamić, 26-godišnja Splićanka, osvojila je publiku i glasom, i plesom, i umijećem transformacije, ali i stasom.

Ova lijepa brineta, inače i studentica sociologije i pedagogije na zagrebačkom Filozofskom fakultetu, često ističe da za ovako zategnuto tijelo, kao isklesano, treba mukotrpno vježbati - i sama je najbolji dokaz da je tome doista tako. Osim što pleše, pliva i voli fitness, trenira i džudo u kojem je godinama osvajala medalje.

I dok je donedavno još osvajala zagrebačku špicu, rođena Splićanka zaključila je da je ljeto u punom jeku i da valja otputovati u voljene morske krajeve. Kad je na Instagramu objavila fotografiju u kupaćem kostimu, mnogi su požalila što fotografija nije snimljena iz još veće blizine, no u svakom se slučaju Maji se ne bi mogla pronaći mana, i da je netko traži - izgleda besprijekorno i stoga se pokraj ove njezine fotografije nižu likeovi jedan za drugim.

Linker
19. travanj 2024 18:22