Pobjednice nagradnog natječaja Sanja Sorko, Sandra Kovač i Alenka Trokter s kirurgom Borisom Fulipovićem
 Vedran Peteh
čeka ih novo lice

Upoznajte sve tri pobjednice koje su u našem nagradnom natječaju osvojile makover

Profesorica Sanja Sorko pobjednica je našeg nagradnog natječaja, na koji su se javile stotine žena (i pokoji muškarac): osvojila je kirurško pomlađivanje lica i vrata, a tim Poliklinike Lohuis Filipović Medical Group iznenadio je božićnim darovima i druge dvije finalistice, koje će pomladiti s manje invazivnim, ali vrlo učinkovitim zahvatima.

Profesorica Sanja Sorko (56) pobjednica je našeg nagradnog natječaja, na koji su se javile stotine žena (i pokoji muškarac): osvojila je kirurško pomlađivanje lica i vrata, a tim Poliklinike Lohuis Filipović Medical Group iznenadio je božićnim darovima i druge dvije finalistice, koje će pomladiti s manje invazivnim, ali vrlo učinkovitim zahvatima, presretna Sanja Sorko rekla je: “Novi život se rađa! Jedva čekam vidjeti reakcije kad me ugledaju pomlađenu i čuti komentare svoje okoline”.

Vedran Peteh
Dermatologinja Tea Brozičević i kirurg Boris Filipović - dio tima koji je zadužen za novo lice Sanje Sorko

Vedran Peteh
Sanja Sorko

Iako to nije bilo planirano ni najavljeno u propozicijama natječaja, tim Poliklinike odabrao je još dvije kandidatkinje koje su “pod bor” dobile - tretmane pomlađivanja. Zahvaljujući tome će se Sandra Kovač (50), tajnica iz Zagreba, napokon trajno riješiti podočnjaka. U proteklih deset godina, koliko je muče, naučila ih je prikrivati korektorom, masažama i hladnim oblozima, a nakon blefaroplastike donjih kapaka to više neće biti potrebno.

Vedran Peteh
Sandra Kovač i Alenka Trokter

Odgojiteljicu u dječjem vrtiću u Sesvetama Alenku Trokter (43) zapravo je muž potaknuo da ispuni prijavnicu za makeover. Govorio joj je da bi trebala korigirati nos, kako bi bio manji i malo prćast, no nju više od toga muče spušteni gornji kapci. I dr. Filipović se složio s tim da joj treba “otvoriti” pogled te je predložio da se to riješi kombinacijom blefaroplastike i s malo botoksa. A priča o pomlađivanju i u njezinu će slučaju završiti sa ZO Skin Health kemijskim pilingom.

Linker
24. travanj 2024 03:16