Profimedia, AKM-GSI
Ashley Graham

Najpoznatiji plus-size model nosi broj 44, a ovako izgleda u donjem rublju - prije photoshopa

Žena koja je posljednjih godina napravila nevjerojatan utjecaj na svijet modelinga, ne samo na američkom kontinentu već puno šire, svako malo podsjeti ljude da nisu svi mršavi i savršenih proporcija, ali da svi imaju pravo na samopouzdanje i slobodu modnog izbora.

Na svojem je Instagramu plus-size manekenka Ashley Graham objavila djeliće scena sa snimanja njezine najnovije kampanje za brend Additionelle, s kojima je ostvarila suradnju u segmentu donjeg rublja. Nosi konfekcijski broj 44 i ne libi se svijetu pokazati kako izgleda kad se skine u grudnjak i gaćice, kad u su u nju uperena svjetla reflektora i kad photoshop još nije učinio svoje.

Na snimci je pozirala u rublju boje koja se prekrasno stapa s bojom kože te je nosila krznene natikače, a kosa joj bila natapirana u retro stilu.

Inače, 30-godišnja slavna ljepotica udala se s 22 godine, za kinematografa Justina Ervina, Afroamerikanca zbog kojeg se, znala je isticati u medijima, često susreće s rasizmom. Ljubav se rodila - u crkvi, gdje su se i upoznali. Pa opet, žive pomalo nekonvencionalan brak jer je njoj životna baza New York odnosno Brooklyn, a njemu Los Angeles.

247PAPS.TV / Splash News
Ashley Graham i Justin Ervin.


Linker
10. travanj 2024 08:25