Getty Images
Zavide joj mnoge

Nicole Kidman skinula se u bikini: 50 joj je godina tek

Samo nekoliko dana nakon vijesti da je nominirana za nagradu Emmy, australska glumica osvanula je na naslovnici magazina LOVE u kupaćem kostimu. I s 50 godina izgleda odlično!

"Razmišljala sam poslije o ovom snimanju. Mislila sam si – što ja radim? Izgubila sam razum! Kako izgledaju fotografije? Je li izgledam ludo?" stoji u naslovu Instagram fotografije naslovnice koju je na svojem službenom profilu objavio britanski magazin LOVE. Glumica Nicole Kidman (50) bez razloga se dvoumila oko seksi fotografija jer je u pripijenom crvenom kupaćem kostimu nizozemskog brenda Love Stories pokazala liniju na kojoj bi joj pozavidjele mnoge, puno mlađe, pripadnice holivudske elite.

Razgolitila se ispred objektiva fotografkinje Carin Backoff, a kupaći kostim, slamnati šešir i čizme u kaubojskom stilu pronašla joj je modna urednica Sally Lyndley. U 18. izdanju magazina, koji izlazi 24. srpnja, moći će se pročitati intervju s glumicom te pogledati i ostatak izazovnih kombinacija sa snimanja koje su potpuni odmak od njezinog, inače vrlo uglađenog i damskog, stila.

Na snimanje u američki grad Nashville stigla je sa seta filma "Aquaman", u kojem glumi kraljicu Atlannu, na kojem je i saznala da je nominirana za nagradu Emmy za najbolju glumicu. Ovo joj je druga nominacija u životu, a za zlatnu statuu borit će se s kolegicom iz serije "Male laži" Reese Witherspoon. Uloga Celeste Wright, koja joj je donijela nominaciju, zaslužna je i za novi uzlet karijere Australke, a simpatije će sigurno osvojiti i ovim snimanjem s kojim je istupila iz svoje "sigurne zone".

Linker
19. travanj 2024 21:40