Neja Markicevic / CROPIX
Ljeto iz snova

Nikolina Ristović tulumarila plažom, pa pozirala u minijaturnom badiću ispred kuće

Voditeljica kviza "Soba sreće" Nikolina Ristović, sedam tjedana je apstinirala od popularne društvene mreže Instagram, kako bi pošteno napunila baterije. Nakon odmora Hrvatica s beogradskom adresom koja ljetuje na Jadranu, javila se svima s razglednicom na kojoj pozira u bikiniju.

'Ne znam kako ljudi uspiju imati tako zanimljive stilove života i istovremeno sjajne Instagram statuse. Ja sam za to nesposobna. Sedam tjedana apstinencije?! Ok, vrijeme je za buđenje. Rezultat – vratila sam se s partija na plaži na predivnom otoku, a ja objavim sažvakanu sebe ispred zida od kuće“, napisala je na Instagramu.

Instagram
Nova fotografija Nikoline nakon pauze

Nikolina ljetuje sa suprugom Vidojem Ristovićem i njihovom trogodišnjom kćerkicom Unom Sofijom, a nakon pauze na društvenim mrežama fotografirala se u minijaturnom sivom bikiniju. Zbog trbušnjaka i vidno zategnutog tijela, 42-godišnja voditeljica je dobila mnogobrojne komplimente, a do izražaja je došla i njezina od mora razbarušena duga kosa.

Pratitelji na društvenim mrežama ovu su fotografiju komentirali u superlativima, a pohvale su išle uglavnom na račun izgleda. U rujnu 2013. godine Nikolina se u Monte Carlu udala za beogradskog povjesničara umjetnosti Vidoja Ristovića. Par ima i kćerkicu rođenu u prosincu 2014. godine, a Nikolina iz prijašnje veze i 20-godišnju kćer Hanu koja od prošle godine studira medicinu na čuvenom Kings Collegeu u Londonu.

Linker
06. travanj 2024 09:54